Η Μάντσεστερ Σίτι διαψεύδει ότι ήταν κοντά στην απόκτηση του Ρονάλντο

Η Μάντσεστερ Σίτι διαψεύδει ότι ήταν κοντά στην απόκτηση του Ρονάλντο

Στην διάψευση πως βρισκόταν κοντά στο να εντάξει στο ρόστερ της τον Κριστιάνο Ρονάλντο, προχώρησε η Μάντσεστερ Σίτι.

Αρκετή… σκόνη έχει σηκώσει η πρόσφατη δήλωση του Κριστιάνο Ρονάλντο, πως το 2021 βρέθηκε μια ανάσα από το να συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Σίτι. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μίλησε για όλους και για όλα στον Πίρς Μόργκαν, αποκαλύπτοντας και το παραπάνω.

Πάντως από την μεριά τους οι πρωταθλητές Αγγλίας, διέψευσαν τα λεγόμενα του CR7.

Διαβάστε επίσης: Σοκ από την Ε.Ε.Α. για την αποχώρηση του Γιώργου Σαββίδη από το Δ.Σ του ΠΑΟΚ: «Ηθική αυτουργία σε εκβίαση, σε βαθμό κακουργήματος…»

Ήμουν πολύ κοντά στη Μάντσεστερ Σίτι το 2021. Με εξέπληξε, καθώς προσπάθησαν σκληρά να με αποκτήσουν. Αλλά με την ιστορία μου στη Γιουνάιτεντ, η καρδιά μου μού είπε ότι δεν μπορώ να πάω μαζί τους. Ο Γκουαρδιόλα είπε ότι προσπάθησαν σκληρά να με πάρουν. Αλλά η καρδιά μου, τα συναισθήματά μου και ό,τι είχα κάνει πριν, μαζί με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, έκαναν τη διαφορά», δήλωσε ο Ρονάλντο, με το εν λόγω δημοσίευμα να επικαλείται πηγές του και να τονίζει πως η Μάντσεστερ Σίτι ναι μεν εξέφρασε το ενδιαφέρον της για την απόκτησή του, αλλά οι δύο πλευρές δεν έφτασαν ποτέ πολύ κοντά σε συμφωνία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ