Τρινκιέρι: «Το πρώτο δεκάλεπτο μας κόστισε»

Τρινκιέρι: «Το πρώτο δεκάλεπτο μας κόστισε»

Ο Αντρέα Τρινκιέρι τόνισε πως η εικόνα της ομάδας του στην 1η περίοδο ήταν αυτή που έκρινε την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, αφήνοντας ωστόσο και κάποιες αιχμές για τη διαιτησία.

Ο Ολυμπιακός έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Μπάγερν Μονάχου, νικώντας με 82-71, και πέτυχε την 6η του νίκη στη φετινή Euroleague και 4η εκτός έδρας. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός των Βαυαρών, Αντρέα Τρινκιέρι, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας πως η 1η περίοδος έκρινε την αναμέτρηση, ενώ σχολίασε και τον τρόπο με τον οποίο σφύριξαν οι διαιτητές.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τρινκιέρι:

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία της Euroleague μετά το διπλό του Ολυμπιακού στη Γερμανία (pic)

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Η πρώτη περίοδος μας κόστισε το παιχνίδι. Είχαμε πολύ κακή προσέγγιση, δεν κάναμε τίποτα σωστά. Ήμασταν νωθροί σε άμυνα και επίθεση. Παλέψαμε στο δεύτερο δεκάλεπτο, είχαμε καλύτερο δεύτερο ημίχρονο, μειώσαμε στους 4 και με το μομέντουμ σε εμάς και την μπάλα στα χέρια μας και κάναμε κάποια λάθη και υπήρξαν μέτρια σφυρίγματα.

Κάναμε 25 φάουλ και ο Ολυμπιακός μόνο 16 και σούταρε 22 βολές. Είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε. Λέω στους παίκτες μου πού δεν πρέπει να κάνουμε φάουλ. Παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Μπορούμε να δούμε μόνο άσχημα πράγματα, αλλά υπήρξαν και θετικά στο παιχνίδι.

Θα έλεγα ότι είμαι ικανοποιημένος, γιατί είχαμε κακή αρχή κόντρα σε μια ομάδα που μπορεί να σκοτώσει τον αντίπαλο, αλλά εμείς επιστρέψαμε. Βλέποντας πώς επιστρέψαμε στο παιχνίδι υπάρχουν θετικά πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ