Παναθηναϊκός: Για την επιστροφή στις νίκες κόντρα στην Μπολόνια

Παναθηναϊκός: Για την επιστροφή στις νίκες κόντρα στην Μπολόνια

Ο Παναθηναϊκός απόψε (23/11, 21:00) φιλοξενεί τη Βίρτους Μπολόνια στο ΟΑΚΑ και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά τη «βαριά» ήττα από τη Φενέρμπαχτσε

Απόψε βράδυ Τετάρτης (23/11, 21:00) ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ τη Βίρτους Μπολόνια, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Euroleague.

Μετά τη «βαριά» ήττα με 107-77 από τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, το «τριφύλλι» θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή (2-6).

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος πάσχει από οσφυαλγία, ενώ η συμμετοχή του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Από την άλλη μεριά, οι φιλοξενούμενοι διέλυσαν τη Βαλένθια στην Μπολόνια και έρχονται με εξαιρετική ψυχολογία στην Ελλάδα.

Ως απουσίες ο Σέρτζιο Σκαριόλο δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του καλύτερου παίκτη του, Τορνίκε Σενγκέλια, που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Ο Σέμι Οτζελέγε αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα και θα προφυλαχτεί ενόψει των επόμενων αγώνων. Στα θετικά νέα για την Μπολόνια, ο Ίφε Λούντμπεργκ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και θα λάβει κανονικά χρόνο.

Η διαιτητική τριάδα θα απαρτίζεται από τους Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Μπέντζαμιν Χιμένεθ (Ισπανία) και Ράιν Πεεράντι (Εσθονία).

Η ιστορία των δύο ομάδων

5/5/2002 Κίντερ Μπολόνια-Παναθηναϊκός 83-89 (Τελικός)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ