Ράντονιτς: «Δεν θα παίξει ο Γκριγκόνις – Να έχουμε ενέργεια»

Ράντονιτς: «Δεν θα παίξει ο Γκριγκόνις – Να έχουμε ενέργεια»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς, μίλησε ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Βιλερμπάν για την ενέργεια και τη συγκέντρωση που πρέπει να δείξει η ομάδα του, ενώ αποκάλυψε πως ο Μάριους Γκριγκόνις δεν θα είναι στη διάθεσή του.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το δεύτερό του παιχνίδι για τη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, με τους «πράσινους» να υποδέχονται τη Βιλερμπάν για τη 10η αγωνιστική της διοργάνωσης στο ΟΑΚΑ. Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ντέγιαν Ράντονιτς, μίλησε ενόψει της αναμέτρησης και στάθηκε στην ενέργεια που πρέπει να έχουν οι παίκτες του σε ένα physical παιχνίδι όπως το χαρακτήρισε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ράντονιτς:

Διαβάστε επίσης: Ουί Τζο Χουάνγκ: Από πότε έχει να σκοράρει ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού και της Κορέας (vids)

Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει δυο σερί νίκες:

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι χθες απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Πήγε στην παράταση και έχουμε διπλή αγωνιστική. Αύριο είναι το επόμενο παιχνίδι μας με τη Βιλερμπάν. Είχαμε 48 ώρες για να είμαστε έτοιμοι για άλλο ένα δύσκολο ματς.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με μεγάλη θέληση και ενέργεια, να είμαστε συγκεντρωμένοι στη διπλή εβδομάδα. Δεν θα είναι εύκολο. Η προσέγγισή μας χθες ήταν σωστή και πρέπει να την επαναλάβουμε κόντρα στη Βιλερμπάν, που έχει ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες. Μετρούν δυο εκτός έδρας νίκες. Όπως είπα, η συγκέντρωσή μας πρέπει να είναι σε υψηλό επίπεδο».

Για τα «κλειδιά» του «τριφυλλιού» στην αναμέτρηση με τους Γάλλους:

«Όπως είπα και μετά το τελευταίο ματς, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με ενέργεια. Αυτό θα είναι το πιο σημαντικό για εμάς, μαζί με τη συγκέντρωσή μας. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα physical παιχνίδι, οφείλουμε να διαβάσουμε τι κάνουν στην άμυνα. Από την μεριά μας, θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι αμυντικά για να τους σταματήσουμε».

Για το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κοινού στο παιχνίδι με τη Βιλερμπάν:

«Θα είναι πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου σε αυτό το ματς. Ο Γκριγκόνις δεν θα παίξει, οι υπόλοιποι θα δώσουν ό,τι έχουν στο παρκέ. Ελπίζω πως με τη βοήθεια του κόσμου μας θα έχουμε ένα καλό παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ