Λι: «Η μητέρα μου μας έφερε θετική ενέργεια – Η συγκέντρωση μας έδωσε τη νίκη»

Λι: «Η μητέρα μου μας έφερε θετική ενέργεια – Η συγκέντρωση μας έδωσε τη νίκη»

Ο Πάρις Λι ήταν εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού στη νίκη των «πρασίνων» επί της Βίρτους Μπολόνια στο ΟΑΚΑ, με τον Αμερικανό να αναφέρεται στην συγκέντρωση που έδειξε η ομάδα αλλά και στην επίσκεψη της μητέρας του.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στην Βίρτους Μπολόνια με 88-85, στην παράταση στο ΟΑΚΑ, για την 9η αγωνιστική της Euroleague, με τον Πάρις Λι να πραγματοποιεί μια εξαιρετική εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση. Ο Αμερικανός γκαρντ του «τριφυλλιού» μίλησε μετά τη λήξη του ματς για το κλειδί της νίκης αλλά και την παρουσία της μητέρας του στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λι στην κάμερα της NOVA:

Διαβάστε επίσης: Στη Γιουβέντους ο Τσιμίκας; Φήμες για μεγάλη τράμπα

«Η μητέρα μου ήρθε εδώ και έφερε ενέργεια. Μου διάβασε την Βίβλο και μαγείρεψε γιατί αύριο έχουμε Thanksgiving», είπε όσον αφορά την επίσκεψη της μητέρας του.

Για το ματς, σχολίασε:

«Ήταν ένεση αυτοπεποίθησης. Έχουμε δύο παιχνίδια στη σειρά που θέλουμε να κερδίσουμε και να χτίσουμε πάνω σε αυτά. Έδειξε πολλά για τον χαρακτήρα μας αυτό το παιχνίδι. Μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε, ήμασταν όλοι συγκεντρωμένοι και θέλαμε να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε. Το παιχνίδι που παίξαμε την Κυριακή μας έφερε πιο κοντά. Ο Ουίλιαμς μας μιλούσε και μας έλεγε ότι υπάρχουν άνθρωποι στην Αμερική που ξυπνάνε στις 7 το πρωί για να μας δουν. Αυτό μας έδωσε τόνωση».

Για το ποιο ήταν το στοιχείο που έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό:

«Η συγκέντρωση έκανε τη διαφορά. Έχουμε χάσει πολλά κλειστά παιχνίδια φέτος. Ξέραμε ότι ήμασταν στο 2-6 και θέλαμε να κερδίσουμε αυτά τα 2 παιχνίδια. Θα είναι κάτι για εμάς, για να ξεκινήσουμε από κάπου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ