Καμπάτσο: Ποιες είναι οι έξι ομάδες της Euroleague που μπορούν να πληρώσουν το συμβόλαιο του

Καμπάτσο: Ποιες είναι οι έξι ομάδες της Euroleague που μπορούν να πληρώσουν το συμβόλαιο του

Ο Φακούντο Καμπάτσο έμεινε ελεύθερος από τους Ντάλας Μάβερικς και πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την επιστροφή του στην Ευρώπη να μοιάζει πιθανή.

Πιο κοντά από ποτέ φαίνεται πως είναι η επιστροφή του Φακούντο Καμπάτσο στην Ευρώπη και την Euroleague. Ο έμπειρος Αργεντινός γκαρντ αποτελεί παρελθόν από τους Ντάλας Μάβερικς και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Καμπάτσο λοιπόν όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί και πάλι στη «Γηραιά Ήπειρο», ωστόσο οι ομάδες οι οποίες διαθέτουν το μπάτζετ για να καλύψουν τις οικονομικές του απαιτήσεις είναι συγκεκριμένες.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη απόφαση του Μίτσελ, το πρώτο διπλό, το γκολ «αλά Τζιοβάνι» του Φορτούνη και ο αστράγαλος του Μπα (vids)

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα «Basquetplus»: «Οι ομάδες που μπορούν να πληρώσουν όσο αξίζει ο Καμπάτσο στην Ευρώπη είναι πέντε, το πολύ έξι. Η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Αναντολού Εφές, η Φενέρμπαχτσε, το Μιλάνο και η Βίρτους Μπολόνια».

Επίσης οι Ίβηρες ξεκαθαρίζουν πως τα δικαιώματα του 31χρονου σταρ στην Ευρώπη, βρίσκονται ακόμα στα χέρια της Ρεάλ.

Ο Αργεντινός αγωνίστηκε σε 8 ματς με τους Μάβερικς έχοντας μόλις 1.3 πόντους και 1.1 ασίστ κατά μέσο όρο ανά 6.5 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ