Η Super team που ετοιμάζει το Ντουμπάι: Σλούκας, Τζέιμς, Μίροτιτς, Ταβάρες, Λάρκιν και Μίτσιτς!

Η Super team που ετοιμάζει το Ντουμπάι: Σλούκας, Τζέιμς, Μίροτιτς, Ταβάρες, Λάρκιν και Μίτσιτς!

Το Ντουμπάι θέλει να φτιάξει ομάδα αστέρων στη Euroleague και έχει «λοκάρει» τον Κώστα Σλούκα και όλους τους σταρ της διοργάνωσης.

Η Euroleague εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται σε συζητήσεις με το Ντουμπάι και τα σενάρια γύρω από τη δημιουργία ομάδας αστέρων που θα συμμετάσχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση από τις επόμενες σεζόν δίνει και παίρνει.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, η «Mundo Deportivo» έριξε «βόμβα» μεγατόνων για τη Euroleague, τονίζοντας ότι το Ντουμπάι ετοιμάζει… ντου με ομάδα, έχει σκοπό να τινάξει την μπάνκα, ενώ ετοιμάζει και χορηγία 50 εκατ. ευρώ.

Το δημοσίευμα μάλιστα επικαλούμενο πηγές και δικές του πληροφορίες ξεκαθαρίζει έχουν ξεκινήσει ήδη οι πρώτες διαδικασίες προκειμένου να δημιουργηθεί μια ομάδα με «καθαρό» μπάτζετ το οποίο θα φτάνει και θα ξεπερνάει τα 40 εκατομμύρια ευρώ!

Ο σκοπός των ανθρώπων που θα «τρέξουν» αυτό το εγχείρημα είναι να αλλάξουν τις ισορροπίες, ενώ κάνουν επαφές με ατζέντηδες και παράγοντες για να αποκτήσουν τους κορυφαίους παίκτες της διοργάνωσης. Ήδη γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα ονόματα τα οποία έχουν ήδη κυκλώσει στο Ντουμπάι, μεταξύ των οποίων είναι οι Κώστας Σλούκας, Μάικ Τζέιμς, Νίκολα Μίροτιτς, Εντι Ταβάρες, Σέιν Λάρκιν και Βασίλιε Μίτσιτς!

Εφόσον δοθεί το τελικό «ΟΚ», ο πρώτος στόχος είναι να αποκτηθούν και οι έξι σταρ της διοργάνωσης, φυσικά με μυθικά συμβόλαια, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν και άλλες σπουδαίες κινήσεις ακόμη και με σταρ του ΝΒΑ. Κάτι που φυσικά θα προχωρήσει εφόσον επισημοποιηθεί αυτή η τεράστια αλλαγή και η προσθήκη ομάδας από το Ντουμπάι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο μήνα υπήρξε ραντεβού στο Ντουμπάι μεταξύ των 13 μετόχων της ECA, όπου ο CEO της Euroleague, Μαρσαλ Γκλίκμαν, είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να επεκταθεί η διοργάνωση και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ