Ιτούδης: «Το play-in μπορεί να είναι λύση για τη Euroleague»

Ιτούδης: «Το play-in μπορεί να είναι λύση για τη Euroleague»

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για τον ανταγωνισμό στη Euroleague, ενώ τόνισε πως μια καλή λύση θα ήταν ένα τουρνουά play-in στα πρότυπα του ΝΒΑ.

Ο ανταγωνισμός στη φετινή Euroleague είναι τεράστιος σύμφωνα με όσα ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Ιτούδης, με τον Έλληνα τεχνικό να τονίζει πως η διαφορά νικών ανάμεσα στην τελευταία ομάδα και την 8η θα είναι πολύ μικρή.

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε στάθηκε πάνω σε αυτό, επισημαίνοντας πως η λίγκα ίσως θα έπρεπε να σκεφτεί τη δημιουργία ενός τουρνουά play-in στα πρότυπα του ΝΒΑ.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Ιτούδης:

«Είναι μια πολύ ανταγωνιστική σεζόν, αυτή είναι η Euroleague. Η διαφορά θα κριθεί σε λίγες νίκες μεταξύ της τελευταίας θέσης της βαθμολογίας και μιας θέσης στα πλέι οφ.

Αυτό είναι άδικο. Έχουμε 18 ομάδες και μόνο οκτώ προκρίνονται στα πλέι οφ. Του χρόνου μπορεί να έχουμε 20 ομάδες στην Euroleague, τι θα κάνουμε;

Πάντα θα στέλνουμε οκτώ στα πλέι οφ; Το ΝΒΑ δημιούργησε το play-in. Οι λύσεις θα πρέπει να συζητηθούν στο κατάλληλο forum, αλλά ναι, το play-in μπορεί να είναι λύση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ