Ιτούδης: «Έπρεπε να δουλέυω με έξι μέλη των Μπακς στο πως πρέπει να συμπεριφερθούμε στον Γιάννη»

Ιτούδης: «Έπρεπε να δουλέυω με έξι μέλη των Μπακς στο πως πρέπει να συμπεριφερθούμε στον Γιάννη»

Ο Δημήτρης Ιτούδης σε δηλώσεις του μίλησε για την διαχείριση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο περασμένο Ευρωμπάσκετ.

Ο Δημήτρης Ιτούδης έδωσε συνέντευξη  ‘’Basketnews’’ και αναφέρθηκε μεταξύ αλλών στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την διαχείριση του Greek Freak στο περασμένο Ευρωμπάσκετ.

Πιο συγκεκριμένα είπε πως δούλευε μαζί με έξι μέλη των Μπακς σε ότι αφορούσε τον Γιάννη ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Γιάννη για τον τρόπο που αντιμετωπίζει το άθλημα και για την γενικότερη συνεργασία τους.

Διαβάστε επίσης: Ο Ιν-Μπεόμ τα έφτιαχνε, ο Ούι-Τζο τα έχασε (0-0, vids)

Όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός: 

«Στην προοπτική της προσέγγισης και της δουλειάς με έναν παίκτη που είναι πολύτιμος για το ΝΒΑ, είναι διαφορετικό. Έπρεπε να δουλέψω καθημερινά με έξι μέλη των Μπακς στο πως πρέπει να συμπεριφερθούμε στον Γιάννη αναφορικά με τα λεπτά συμμετοχής, τον πόνο που μπορεί να αισθάνεται και άλλα πράγματα».

Γίνεται όλο και πιο ώριμος. Πέρασε από πολλές δυσκολίες στην ευρωπαϊκή σκηνή και μεγάλωσε ως ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος, στον κόσμο. Κέρδισε το πρωτάθλημα και πολλά ατομικά βραβεία. Ο μόνος τίτλος που δεν κέρδισε είναι αυτός. Ένα μετάλλιο και ένα τίτλο με την Εθνική. Ο Γιάννης θέλει να είναι προπονήσιμος. Ξεκινάει με την ταπεινότητά του. Έχει και τα δύο πόδια στο έδαφος. Εχει πολλά να βελτιώσει στον τομέα του παιχνιδιού και το γνωρίζει. Το γεγονός ότι λατρεύει το άθλημα και είναι ένα ζωντανό παράδειγμα. Ήταν εύκολο, να τον έχω στην ομάδα, σε αυτό τον τομέα.

Δεν είναι έτσι με τους Ευρωπαίους παίκτες. Ίσως μία ημέρα έρθει ο Ολυμπιακός και ζητήσει μία συγκεκριμένη διαχείριση στον Σλούκα. Και η Παρτιζάν να έχουμε μία συγκεκριμένη διαχείριση στον Παπαπέτρου. Ή η Φενέρ να μας πει να χρησιμοποιήσουμε τον Καλάθη με αυτόν τον τρόπο. Δεν ξέρω, το αφήνω στη FIBA και όλους να το σκεφτούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ