Φενέρμπαχτσε – Ρεάλ Μαδρίτης 71-85: Ασταμάτητοι οι μερένχες, «άλωσαν» και την έδρα των Τούρκων

Φενέρμπαχτσε – Ρεάλ Μαδρίτης 71-85: Ασταμάτητοι οι μερένχες, «άλωσαν» και την έδρα των Τούρκων

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε από την έδρα της πρωτοπόρου Φενέρμπαχτσε, επικρατώντας με σκορ 85-71, και σημειώνοντας την έκτη συνεχόμενη νίκη της στη Euroleague.

Με… σπασμένα τα φρένα συνεχίζει στη Euroleague η Ρεάλ Μαδρίτης επικρατώντας της Φενέρμπαχτσε εκτός έδρας με σκορ 85-71 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, πετυχαίνοντας έτσι την έκτη συνεχόμενη νίκη της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Το σύνολο του Τσους Ματέο εκμεταλλεύτηκε άρτια την εξαιρετική της πρώτη περίοδο απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα. Έτσι ανέβηκε στη δεύτερη θέση με ρεκόρ 8-3 παρέα με Μπαρτσελόνα και Μονακό, ενώ οι Τούρκοι παρέμειναν στην κορυφή με μία νίκη διαφορά και ρεκόρ 9-2.

Κορυφαίος για τους Ισπανούς ήταν για άλλη μια φορά ο Τζάναν Μούσα με 18 πόντους, ενώ 17 είχε ο Γουόλτερ Ταβάρες και 12 ο Γκάμπριελ Ντεκ. Από την άλλη πλευρά, ο Τζόναθαν Μότλεϊ μέτρησε 20 πόντους, ο Ντέβιν Μπούκερ είχε 15 και 10 ο Μελίχ Μαχμούτογλου.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τη Ρεάλ Μαδρίτης η οποία μπόρεσε να χτίσει από νωρίς μια μικρή διαφορά, παίζοντας εξαιρετική άμυνα πάνω στη Φενέρμπαχτσε που δεν μπορούσε να βρει τις απαραίτητες λύσεις. Όσο περνούσε η ώρα το προβάδισμα της «Βασίλισσας» αυξανόταν, με αποτέλεσμα να ξεπεράσει και τη διψήφια διαφορά. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει το +12 (46-34) για τους «μερένχες».

Στην τρίτη περίοδο η Ρεάλ μπόρεσε να πλησιάσει τη διαφορά των είκοσι πόντων, όμως η Φενέρ δεν της επέτρεψε ξεφύγει τόσο από το σκορ. Οι παίκτες του Ματέο διαχειρίστηκαν εξαιρετικά τα εναπομείναντα λεπτά, δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά από την τουρκική ομάδα και έτσι μπόρεσαν να φτάσουν στη νίκη με το τελικό 85-71.

Τα δεκάλεπτα: 16-25, 34-46, 54-68, 71-85

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ