Τι είπε ο Ράντονιτς για την Αρμάνι και τον Γκριγκόνις

Τι είπε ο Ράντονιτς για την Αρμάνι και τον Γκριγκόνις

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την Αρμάνι ο Ντέγιαν Ράντονιτς εν όψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τους Ιταλούς. Ξανά απών ο Γκριγκόνις.

Μόνο καλά είχε να πει για την Αρμάνι Μιλάνο ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού μίλησε για την ιταλική ομάδα την οποία χαρακτήρισε πολύ δυνατή, καθώς τοποθετήθηκε και για την κατάσταση του Μάριους Γκριγκόνις, δηλώνοντας ότι ο Λιθουανός θα απουσιάσει και πάλι…

Διαβάστε επίσης: Η απίστευτη εξέλιξη με τον Μοχαμάντι: Από το… πωλητήριο στο χειρουργείο

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικό προπονητή και πολλούς έμπειρους παίκτες. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Είναι πολύ επικίνδυνη, ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή που προέρχεται από επτά ήττες. Είδα ότι αντέδρασαν στο προηγούμενο ματς του ιταλικού πρωταθλήματος απέναντι στην Σάσαρι. Και ήταν εκπληκτικό το γεγονός ότι έτρεξαν σερί 32-0. Έπαιξαν με πολλή ενέργεια και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας γιατί στη συνέχεια θα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα.

Έχουμε και κάποια προβλήματα για τα οποία θα δούμε αύριο, ενώ ο Γκριγκόνις δεν θα παίξει. Παίξαμε καλά στα τελευταία παιχνίδια. Έχουμε κάνει κάποια καλά πράγματα και στις δύο πλευρές του παρκέ, αλλά πάντα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο ματς».

Όσο για τα παιχνίδια που κρίνονται στο τελευταίο σουτ; «Κάποια τα κερδίσαμε, κάποια τα χάσαμε όπως το τελευταίο με τον Ολυμπιακό. Είχαμε την ευκαιρία μας το τελευταίο σουτ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ