Μπάχαλο… με τα εισιτήρια του ιστορικού αγώνα της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα

Μπάχαλο… με τα εισιτήρια του ιστορικού αγώνα της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα

Από την μία ο Ερυθρός Αστέρας υποστηρίζει πως θα υπάρχουν οπαδοί του στην Στάρκ Αρένα ενόψει της πρώτης αναμέτρησης στην ιστορία της Euroleague με αντίπαλο την Παρτίζαν, από την άλλη η ομάδα του Ομπράντοβιτς λέει ότι δεν έχει δώσει εισιτήρια...

Και τα αίματα άναψαν πολύ πιο νωρίς από την έναρξη του ιστορικού αγώνα ανάμεσα στην Παρτιζάν και τον Ερυθρό Αστέρα.

H «μάχη» μεταξύ των δύο Σέρβικων ομάδων, οι οποίες αναμένεται να τεθούν αντιμέτωπες  για πρώτη φορά στην ιστορία της Euroleague, ξεκίνησε πολύ νωρίτερα. Ο λόγος; Τα εισιτήρια της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Στο νοσοκομείο ο Γουόλτερς

Οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα ανακοίνωσαν πως θα υπάρχουν οπαδοί στις εξέδρες της Σταρκ Αρένα για την σπουδαία αναμέτρηση με τις φήμες να μιλούν για τετραψήφιο αριθμό. Αντίθετα η Παρτιζάν υποστηρίζει πως δεν υπάρχει απόφαση για διάθεση εισιτηρίων στους οπαδούς της φιλοξενούμενη ομάδας «Δεν υπάρχει απόφαση για παρουσία οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας».

Παράλληλα οι άνθρωποι της ομάδας του Ιωάννη Παπαπέτρου κατηγόρησαν τον Ερυθρό Αστέρα για… ανευθυνότητα και πρόκληση έντασης.

Ο director της Στάρκ Αρένας υποστήριξε: «Αν υπάρξουν επεισόδια, θα είναι καταστροφικά για όλους μας και η EuroLeague θα σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να καλέσει ξανά τις δύο ομάδες μας στις επόμενες διοργανώσεις. Για να μη μιλήσω για εγγυημένα συμβόλαια. Αν προκύψουν εντάσεις, τότε θα ακολουθήσουν μεγάλα προβλήματα και τιμωρίες».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ