Αποκαλύψεις Μπέικον για Ομπράντοβιτς

Αποκαλύψεις Μπέικον για Ομπράντοβιτς

Ο Ντουέιν Μπέικον αναφέρθηκε στον πρώην προπονητή του, Σάσα Ομπράντοβιτς και τις δυσκολίες που είχαν στη συνεργασία, επιβεβαιώνοντας τις φήμες για τις μεταξύ τους σχέσεις

Ο Ντουέιν Μπέικον ήταν ξανά ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης του Παναθηναϊκού επί τις Αρμάνι Μιλάνο, με 90-77 στην παράταση, χθες βράδυ (8/12) στο ΟΑΚΑ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ του «τριφυλλιού» μετά το τέλος της αναμέτρησης, στις δηλώσεις που παραχώρησε στο συνδρομητικό κανάλι, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο πρώην προπονητή του στη Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά πως οι σχέσεις τους δεν ήταν και οι καλύτερες και υπήρχαν προβλήματα, αλλά όχι σε βαθμό ώστε να μην μπορούν να συνεργαστούν.

Διαβάστε επίσης: Έπος: Λιοντάρι προβλέπει τους νικητές στους «8» του Μουντιάλ!

Όσα είπε ο Μπέικον στη NOVA:

«Ο τελευταίος μου προπονητής δεν μπορεί να σου πει πως δεν έπαιξα δυνατά. Δεν κάθισα ποτέ έξω, κάθε μέρα ήμουν εκεί για να κερδίσω. Ήμασταν ομάδα πέρσι, αλλά δεν νομίζω πως πως χωρίς εμένα θα φτάναμε στα playoffs ή στο Game 5. Αν είχαμε τόσο μεγάλο πρόβλημα δεν νομίζω ότι θα μου επέτρεπε να συνεχίσω να παίζω.

Αν ήταν σκληρός μαζί μου; Φυσικά. Στο ξεκίνημα δεν ήξερα πώς να το χειριστώ, αλλά στο τέλος τα κατάφερα. Ήθελε να βγάλει τον καλύτερο μου εαυτό και με πίεζε. Είχαμε έντονους διαλόγους, ναι, κανείς δεν είναι τέλειος. Αλλά στο τέλος της μέρας τα κατάφερα και βγήκα καλύτερος από όλο αυτό».

Για το χθεσινό ματς με την Αρμάνι και την απόδοσή του:

«Θα μπορούσα να παίξω ακόμα δύο δεκάλεπτα! Ήταν μία ομαδική προσπάθεια, έκανα ό,τι μπορούσα για να βοηθήσω. Δεν μιλάω για τους πόντους, προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό. Προσπαθώ να δω την άμυνα, να δω που μπορώ να χτυπήσω. Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου και την δουλειά μου».

Για τους φιλάθλους:

«Είναι απίστευτοι! Το ΟΑΚΑ ήταν… καυτό σήμερα και ήταν ένας από τους λόγους για την επιστροφή μας στο ματς. Αγαπώ την ενέργειά τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ