«Βόμβα» στη Euroleague: «Η Παρτιζάν μιλάει με τον Ντόρσεϊ»

«Βόμβα» στη Euroleague: «Η Παρτιζάν μιλάει με τον Ντόρσεϊ»

Η Παρτιζάν ετοιμάζεται να κάνει μία κίνηση που θα ταράξει τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σερβία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Μία κίνηση «βόμβα» επιχειρεί να κάνει η Παρτιζάν, με σκοπό να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα και να βγει από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται, καθώς σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα οι άνθρωποι της ομάδας είναι έτοιμοι να ενισχύσουν την ομάδα με θεαματικό τρόπο.

Όπως αναφέρει το sportklub, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος αγωνίζεται στην αναπτυξιακή ομάδα των Ντάλας Μάβερικς, πραγματοποιώντας μαγικές εμφανίσεις στην G-League με τους Τέξας Λέντζεντς, χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει ακόμα να πείσει τον Τζέισον Κιντ ότι αξίζει μία θέση στην ομάδα του Λούκα Ντόντσιτς.

Διαβάστε επίσης: Γουόκαπ VS Χάκετ: Ίδιοι, μα τόσο διαφορετικοί… (vids)

Σύμφωνα με τους Σέρβους, η Παρτιζάν έχει ήδη καταθέσει την πρότασή της και η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες δέκα ημέρες, καθώς ο Ντόρσεϊ θα πρέπει αρχικά να αποφασίσει αν θα επιμείνει στη διεκδίκηση μίας θέσης στους Ντάλας Μάβερικς και στη συνέχεια, αν τελικά αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη να βρει τρόπο να αποδεσμευτεί από το two-way συμβόλαιο που έχει υπογράψει.

Ο ομογενής γκαρντ μετράει 24.8 πόντους, 5.2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 31.8 λεπτά συμμετοχής σε 12 αγώνες της G-League, έχοντας εξαιρετικά ποσοστά πίσω από τη γραμμή των 6.75μ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ