Μπράουν : «Άμυνα και συγκέντρωση μπορούν να μας δώσουν την πρόκριση»

Μπράουν : «Άμυνα και συγκέντρωση μπορούν να μας δώσουν την πρόκριση»

Ο Μπόμπι Μπράουν μίλησε για τις προσεχείς αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις και τόνισε ότι η αμυντική συμπεριφορά και η συγκέντρωση θα είναι τα σημεία κλειδιά για τους «ερυθρόλευκους».

Στην αμυντική συμπεριφορά και τη συγκέντρωση του Ολυμπιακού θα κριθεί η σειρά με την Ζαλγκίρις, όπως δήλωσε ο Μπόμπι Μπράουν, ο οποίος τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την πρόκριση στο Final Four.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ:

«Είναι ένας λόγος που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω τι ομάδα είναι ο Ολυμπιακός και τι παράδοση έχει. Θέλω να τον βοηθήσω. Κάναμε καλές προπονήσεις, είδαμε πολλά βίντεο και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Για το αν μπορεί να επηρεαστεί ο Ολυμπιακός από παράγοντες εκτός μπάσκετ: «Είναι σοβαρό. Η συγκέντρωση είναι ένα στοιχείο που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας. Είναι κάποια μικρά στοιχεία που πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Η προπόνηση που κάναμε, αλλά και τα βίντεο που είδαμε θεωρώ πως θα μας βοηθήσουν να σταθούμε καλά στα παιχνίδια με την Ζαλγκίρις».

 

Για τα στοιχεία που ξεχωρίζει ενόψει Ζαλγκίρις: «Η άμυνα και η συγκέντρωση. Πρέπει να έχουμε ενέργεια στην άμυνα, να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο και να έχουμε συγκέντρωση μέχρι το τέλος της σειράς»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ