Μπράουν : «Για το Final 4 ήρθα στον Ολυμπιακό»

Μπράουν : «Για το Final 4 ήρθα στον Ολυμπιακό»

Ο Μπόμπι Μπράουν μίλησε για την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις, το ματσάρισμα του Πρίντεζη και του Γιανκούνας αλλά και την εμπειρία του Ολυμπιακού.

Για την πρώτη «μάχη» του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις μίλησε ο Μπόμπι Μπράουν στην ανοιχτή προπόνηση των Πειραιωτών.

Αρχικά ο Μπόμπι Μπράουν είπε: «Είμαστε έτοιμοι για την Ζαλγκίρις. Προπονούμαστε καθημερινά και βλέπουμε βίντεο. Είμαστε όλοι έτοιμοι εκτός του Παπανικολάου και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για το ματσάρισμα του Πρίντεζη με τον Γιανκούνας ο Αμερικανός είπε: «Είναι καλό που τον έχουμε πίσω στην ομάδα. Η εμπειρία και η ποιότητα του είναι πολύτιμη και σίγουρα θα μας προσφέρει πολλά και θα είναι από τα κλειδιά του αγώνα.

Για το προσωπικό του κίνητρο να βρεθεί στο Final 4: «Σίγουρα θέλω να παίξω σε ένα Final 4 και ήταν ένας από τους λόγους που προτίμησα να έρθω στον Ολυμπιακό. Η ατμόσφαιρα στα playoffs είναι φανταστική και φαντάζομαι όμως στο Final 4 είναι ακόμη καλύτερη. Με την Σιένα δεν τα είχαμε καταφέρει, αλλά εδώ έχουμε μία ακόμη ευκαιρία να το πετύχω και ανυπομονώ».

Για να κλείσει αναφορικά με την εμπειρία του Ολυμπιακού: «Διαθέτουμε πολλούς παίκτες που έχουν κατακτήσει την Euroleague και έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία για να ανταποκριθούν, Η Ζαλγκίρις έχει σπουδαίο ρόστερ, σκληρή ομάδα και η σειρά θα είναι δύσκολη. Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ