Ολυμπιακός: «Καμίνι» το ΣΕΦ με Φενερμπαχτσέ!

Ολυμπιακός: «Καμίνι» το ΣΕΦ με Φενερμπαχτσέ!

Εχουν απομείνει μόλις 1.550 εισιτήρια για το ματς απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του να έχουν επικεντρωθεί πλέον στην αυριανή αναμέτρηση που ακολουθεί με την Φενεμπαχτσέ (13/12, 20:00) για την 13η αγωνιστική της Euroleague.

Οι Ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν στο ΣΕΦ την πρωτοπόρο της Euroleage (10-2), με στόχο να πετύχουν την 9η νίκη τους σε 13 αναμετρήσεις στη φετινή διοργάνωση. Σε αυτή την προσπάθεια θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο τους, που αναμένεται να γεμίσει το ΣΕΦ.

Διαβάστε επίσης: Σοκ για Ιτούδη: Αποδεκατισμένη στο ΣΕΦ η Φενέρμπαχτσε!

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, έχουν απομείνει περίπου 1.550 εισιτήρια για το ματς απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. Εισιτήρια τα οποία αναμένεται να… εξαφανιστούν μέσα τις επόμενες ώρες, αφού η ζήτηση για το παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ είναι μεγάλη.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα γεμίσει το ΣΕΦ το βράδυ της Τρίτης (13/12) και θα προσπαθήσει να οδηγήσει την αγαπημένη του ομάδα σε μια μεγάλη νίκη. Υπενθυμίζουμε ότι διανύουμε… διαβολοβδομάδα στην Euroleague και την ερχόμενη Πέμπτη (15/12) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στη Γαλλία την Βιλερμπάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ