Δύσκολη έξοδος για τον Παναθηναϊκό – Ψάχνει νίκη οκτάδας στη Βαλένθια

Δύσκολη έξοδος για τον Παναθηναϊκό – Ψάχνει νίκη οκτάδας στη Βαλένθια

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βαλένθια στο πρώτο ματς της «διαβολοβδομάδας» και θέλει την 5η συνεχόμενη νίκη του στη Euroleague για να πατήσει ακόμη πιο γερά...

Ο Παναθηναϊκός μετά και τη νίκη επί της ΑΕΚ για την Basket League στρέφει την προσοχή του στη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, αρχής γενομένης από το ματς με τη Βαλένθια στην Ισπανία (21:45).

Οι πράσινοι έχουν δύσκολη δοκιμασία κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα που κυνηγάει τους ίδιους στόχους, δηλαδή την είσοδο της στην οκτάδα και στα play off.

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο μήνα και πετυχαίνει τη μία νίκη μετά την άλλη, έχοντας ήδη τέσσερις σερί, κάτι που τον έχει φέρει πολύ γερά στο «κόλπο» για την είσοδο του στην πρώτη οκτάδα.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός μετά την έλευση του Ντουέιν Μπέικον έχει «ξεκλειδώσει» τον Παναθηναϊκό στην επίθεση και πήρε σημαντικές νίκες που του έδωσαν «ανάσα» και ψυχολογία. Και όλα αυτά χωρίς να έχει στη διάθεση του τον Μάριους Γκριγκόνις που είναι τραυματίας. Ο Λιθουανός γκαρντ δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε στην Ισπανία, ενώ είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει.

Από την άλλη, η Βαλένθια θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα στην καλύτερη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, καθώς προέρχεται από την ήττα στο Τελ-Αβίβ από την Μακάμπι (84-68). Για τις «νυχτερίδες», αμφίβολη εκτός μάχης είναι Κρις Τζόουνς, ενώ θα απουσιάσουν και οι μακροχρόνια απόντες Μάρτιν Χέρμανσον και Σαμ Βαν Ρόσομ.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ρόμπερτ Λότερμοσερ (Γερμανία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς(Σερβία) και Γιούργκις Λαουριναβίτσιους (Λιθουανία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ