Πάρκερ: «Ο Ολυμπιακός στην καλή του μέρα είναι ασταμάτητος»

Πάρκερ: «Ο Ολυμπιακός στην καλή του μέρα είναι ασταμάτητος»

Ο προπονητής της Βιλερμπάν, Τι Τζέι Πάρκερ, εκθείασε τον Ολυμπιακό εν όψει του αγώνα της Πέμπτης στο «Αστρομπάλ».

Ο Τι Τζέι Πάρκερ μίλησε για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση της Βιλερμπάν κόντρα στον Ολυμπιακό (15/12, 22:00) για τη 14η αγωνιστική της Euroleague.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής των Γάλλων σε δηλώσεις του στάθηκε στη δυναμική των «ερυθρόλευκων» και τόνισε ότι στην καλή του μέρα είναι ασταμάτητος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Με τον ίδιο τρόπο που δεν απογοητευτήκαμε από τις ήττες, δεν πρόκειται να παρασυρθούμε μετά από δύο νίκες. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες μου που ανταμείβονται για όλες τις προσπάθειές τους και συνειδητοποίησαν ότι πρέπει να πιστέψουν σε αυτό που κάνουν. Πλέον ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, που μπορεί να είναι ασταμάτητη σε μια καλή μέρα. Αλλά θα παλέψουμε, ως συνήθως, και θα δώσουμε τα πάντα για να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο μπροστά στο κοινό μας», τόνισε ο Γάλλος τεχνικός, αδερφός του ιδιοκτήτη της ομάδας και άλλοτε θρύλου του ΝΒΑ, Τόνι Πάρκερ.

Από πλευράς παικτών, ο γκαρντ της ομάδας, Τζόνα Μάθιους, είπε: «Είμαστε σε μια καλή περίοδο και πρέπει να εκμεταλλευτούμε το μομέντουμ. Η νίκη μας στη Βαρκελώνη άλλαξε πολλά και καταλάβαμε ότι πρέπει να έχουμε πίστη στους εαυτούς μας, ότι έχουμε την ομάδα για να αντιμετωπίσουμε τους κορυφαίους. Τώρα δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτές τις δύο καλές νίκες, αλλά να δώσουμε συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ