Μονακό – Μπαρτσελόνα 63-69: Διπλό τετράδας για τους Καταλανούς

Μονακό – Μπαρτσελόνα 63-69: Διπλό τετράδας για τους Καταλανούς

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να περάσει από την έδρα της Μονακό επικρατώντας με σκορ 69-63, κάνοντας άλμα τετράδας.

Ένα πολύ σημαντικό διπλό κατάφερε να πάρει η Μπαρτσελόνα στην έδρα της Μονακό επικρατώντας με σκορ 69-63, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής για τη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.

Οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πήραν ένα μικρό προβάδισμα στο πρώτο μέρος, και στη συνέχεια μπόρεσαν στην τρίτη περίοδο να αυξήσουν κατά πολύ τη διαφορά. Οι Μονεγάσκοι έκαναν την ύστατη προσπάθεια για ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο, όμως οι «μπλαουγκράνα» πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Νίκολα Μίροτιτς με 15 πόντους, ενώ ο Κόρι Χίγκινς πρόσθεσε άλλους 9 πόντους. Από την άλλη πλευρά, 16 είχε ο Μάικ Τζέιμς, 11 ο Ντομάντας Μοτιεγιούνας και 10 ο Αντριέν Μοερμάν.

Στο πρώτο μέρος η Μπαρτσελόνα είχε πάρει από νωρίς το προβάδισμα, ωστόσο δεν μπόρεσε να το αυξήσει, ενώ από την άλλη η Μονακό δεν μπορούσε να πλησιάσει όσο κι αν προσπαθούσε. Έτσι οι Καταλανοί πήγαν στα αποδυτήρια με το +5 (29-34).

Στην τρίτη περίοδο οι παίκτες του Σάσα Ομπράντοβιτς είδαν την Μπαρτσελόνα να ξεφεύγει ακόμα περισσότερο και να χτίζει διψήφια διαφορά όντας. Ωστόσο, η Μονακό έδειξε ψυχή και προσπάθησε να κάνει την ύστατη προσπάθεια να πλησιάσει, όμως δεν τα κατάφερε και υπέστη την ήττα με σκορ 69-63.

Τα δεκάλεπτα: 13-16, 29-34, 45-60, 63-69.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ