Παρτιζάν – Αναντολού Εφές 82-79: Τεράστια νίκη για τους Σέρβους

Παρτιζάν – Αναντολού Εφές 82-79: Τεράστια νίκη για τους Σέρβους

Έπειτα από έξι σερί ήττες η Παρτίζαν επέστρεψε στα ροζ φύλλα αγώνα, πετυχαίνοντας πολύ μεγάλη νίκη επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Αναντολού Εφές, με 82-79 στην «Stark Arena».

Έπειτα από έξι σερί ήττες η Παρτίζαν επέστρεψε στα ροζ φύλλα αγώνα, πετυχαίνοντας πολύ μεγάλη νίκη επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Αναντολού Εφές, με 82-79 στην «Stark Arena» στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Euroleague. Οι Κέβιν Πάντερ, Ντάντε Έξουμ και Τζέιμς Νάναλι σημείωσαν από 18 πόντους κι έκαναν τη διαφορά για τους Σέρβους, που βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 5-9. Με δύο σερί ήττες ολοκλήρωσε τη «διαβολοβδομάδα» της η Αναντολού, που «έπεσε» στο 7-7.

Μετά από ένα «κλειστό» πρώτο δεκάλεπτο, όπου οι Τούρκοι «λαχτάρισαν» με τον τραυματισμό του Βασίλιε Μίτσιτς που έφυγε υποβασταζόμενος για τον πάγκο, η Αναντολού άρχισε να ανεβάζει… στροφές στη δεύτερη περίοδο, βλέποντας τον Σέρβο σούπερ σταρ να επιστρέφει στο παρκέ και τον Μπομπουά να σκοράρει με κάθε τρόπο. Το +9 του ημιχρόνου (37-28) έδινε μία σχετική ασφάλεια στην τουρκική ομάδα, από την στιγμή που και ο Ζίζιτς ήταν σε πολύ καλό βράδυ (20π.).

Διαβάστε επίσης: Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός 74-68: Όταν το γύρισε, τρόμαξε να κερδίσει

Στο τρίτο δεκάλεπτο, ωστόσο, οι Σέρβοι ξεκίνησαν την αντεπίθεσή του και με τριάδα «φωτιά» τους Νάναλι, Έξουμ και Πάντερ έφεραν το ματς στον πόντο. Στα μέσα της τελευταίας περιόδου η Παρτίζαν πέρασε μπροστά και κατάφερε να συντηρήσει ένα μικρό προβάδισμα ως το φινάλε, με τους παίκτες της να παραμένουν πολύ ψύχραιμοι στις βολές και να φτάνουν στη νίκη. Οι απέλπιδες προσπάθειες του Μπομπουά (30π., 5/8 τριπ.) δεν έφταναν, καθότι Μίτσιτς (2/9 τριπ.), Κλάιμπερν (7π, 1/7τριπ.) ήταν πολύ άστοχοι έξω από τα 6,75μ., ενώ ο Μπράιαντ έμεινε άποντος!

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ολοκλήρωσε τον αγώνα με 2 πόντους (1/4διπ.), 3 ριμπάουντ κι ένα κλέψιμο.

Τα δεκάλεπτα: 14-10, 28-37, 53-54, 82-79

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ