Γκριγκόνις: «Πάμε σε πόλεμο με τον Ολυμπιακό»

Γκριγκόνις: «Πάμε σε πόλεμο με τον Ολυμπιακό»

Ο Μάριους Γκριγκόνις μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Εφές στην Κωνσταντινούπολη, αναφέρθηκε στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (30/12).

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε βαριά ήττα από την Εφές στην Κωνσταντινούπολη με 88-69, για την 15η αγωνιστική της Euroleague, χωρίς να καταφέρει να είναι ανταγωνιστικός σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Μάριους Γκριγκόνις, εξήγησε τι έφταιξε για την εμφάνιση της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη εβδομάδα (30/12) στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε επίσης: Αποθέωση του Χάμες από τον Φάμπρεγκας: «Από τα τελευταία καθαρά 10αρια»

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκριγκόνις στην κάμερα της NOVA:

«Η αλήθεια είναι πως δεν παίξαμε καλά ομαδικά και εξαιτίας αυτού χάσαμε με τόσο μεγάλη διαφορά. Εάν ήξερα τι έφταιξε και αρχίσαμε τόσο άσχημα θα ήταν πιο εύκολα. Προφανώς αρχίζει από την πνευματική προετοιμασία. Είναι δύσκολο όμως να πεις. Έπαιξα λίγο και έδωσα ότι είχα.

Θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να μπαίνω κι εγώ στο ροτέισιον της ομάδας. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε, θα πάμε σε πόλεμο με τον Ολυμπιακό. Έχουμε όμως ένα παιχνίδι την Δευτέρα και θα πρέπει να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ