Αποθέωση του Χάμες από τον Φάμπρεγκας: «Από τα τελευταία καθαρά 10αρια»

Αποθέωση του Χάμες από τον Φάμπρεγκας: «Από τα τελευταία καθαρά 10αρια»

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας έσταξε μέλι για τον Χάμες Ροντρίγκες του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός πριν από μερικούς μήνες ανακοίνωσε μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάνοντας δικό του τον Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός λίγες μέρες μετά τη συμφωνία με τον Μαρσέλο, «πάτησε» το πόδι του στην Ελλάδα για λογαριασμό των ερυθρόλευκων, προκαλώντας παροξυσμό στον κόσμο της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Στο Φάιναλ Φορ ο Ολυμπιακός παρά τις δύο σερί ήττες…

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποτελεί «κόσμημα» για το ελληνικό ποδόσφαιρο και  διαφημίζει παντού τη χώρα μας και τον Ολυμπιακό. Κάπως έτσι, δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως ο Σεσκ Φάμπρεγκας του έπλεξε το εγκώμιο.

Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα και της Αρσεναλ αποθέωσε τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του Μίτσελ, υπογραμμίζοντας πως είναι ένα από τα τελευταία «καθαρά» 10αρια του ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης της Κόμο είχε μία συζήτηση με τους followers του στο Twitter, για τον ρόλο του νούμερου «10» στο ποδόσφαιρο των ημερών μας, λέγοντας πως:

«Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει. Η εικόνα του τυπικού νούμερου «10» φαίνεται όλο και λιγότερο. Αν και υπάρχουν ακόμα τέτοιοι τύποι παικτών, πιστεύω ότι χρησιμοποιούνται διαφορετικά από τους προπονητές. Αν μιλάμε για το τυπικό-καθαρό νούμερο «10» είναι παίκτες όπως ο Κακά ή ο Ρουί Κόστα ή ο Οζίλ ή ο Χάμες Ροντρίγκες. Η πραγματικότητα είναι ότι το ποδόσφαιρο απομακρύνεται από αυτόν τον τύπο παικτών, το νούμερο «10» χρησιμοποιείται πλέον με εντελώς διαφορετικό τρόπο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ