Σημαντική εξέλιξη για Ντόρσεϊ και Ολυμπιακό – Ποια ομάδα κάνει πίσω

Σημαντική εξέλιξη για Ντόρσεϊ και Ολυμπιακό – Ποια ομάδα κάνει πίσω

Ομάδα της Euroleague φέρεται να αποσύρεται από την κούρσα για την υπογραφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Είναι το πιο καυτό όνομα των τελευταίων ωρών στη Euroleague. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έμεινε ελεύθερος από τους Ντάλας Μάβερικς και στη Γηραιά Ήπειρο σήμανε… συναγερμός.

Μετά την περιπέτεια στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και την G-League, ο ομογενής γκαρντ αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Το γεγονός πως είναι free agent έχει προκαλέσει… πανικό στην αγορά της Euroleague, με τις ευρωπαϊκές ομάδες να «σφάζονται» για την απόκτησή του.

Η λίστα είναι μακρά, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στο κατώφλι του, παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις. Φυσικά, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν «παίζει» μόνη της σε αυτή τη μεταγραφική υπόθεση, καθώς και οι Φενέρμπαχτσε, Μονακό, Μακάμπι Τελ Αβίβ ερίζουν για την απόκτησή του.

Παρόλα αυτά, υπάρχει και μια ομάδα που -όπως φαίνεται- δε θα ασχοληθεί με την περίπτωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ. Και αυτή είναι η Αρμάνι Μιλάνο. Το όνομα του 27χρονου ακούστηκε για την ομάδα του Ετόρε Μεσίνα, αλλά όπως αναφέρει η ιστοσελίδα realolimpiamilano, οι Ιταλοί δεν πρόκειται να μπουν στην κούρσα για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα, στη γειτονική χώρα υπογραμμίζουν πως η Αρμάνι δεν είναι διατεθειμένη να συμμετάσχει στον… πλειστηριασμό για τον πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού. Παράλληλα και ο Ετόρε Μεσίνα με δηλώσεις του, τόνισε πως: «Δεν προβλέπονται περαιτέρω παρεμβάσεις».

Με τις ώρες να περνούν λοιπόν, μένει να φανεί ποια θα είναι η επόμενη μπασκετική στέγη του Τάιλερ Ντόρσεϊ…

Το δημοσίευμα των Ιταλών για τον 27χρονο παίκτη:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ