Ολυμπιακός: Τι ζητάει ο Μίτσελ, ποιο είναι το βασικό του «όπλο» για νίκη επί του Αστέρα

Ολυμπιακός: Τι ζητάει ο Μίτσελ, ποιο είναι το βασικό του «όπλο» για νίκη επί του Αστέρα

Ο Κώστας Φορτούνης βλέπει Αστέρα και… σαρώνει – Ποιους ετοιμάζει για την 11αδα ο Μίτσελ

Φινάλε στο 2022 για τον Ολυμπιακό στο «σπίτι» του απέναντι σε μια ομάδα που έχει τον τρόπο να του δημιουργεί προβλήματα. Κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης υπάρχουν πολλά ματς που έχουν κριθεί στις λεπτομέρειες ή με εντυπωσιακές ανατροπές με τον Κώστα Φορτούνη να είναι στη λίστα των πρωταγωνιστών. Βλέπετε ο Έλληνας μεσοεπιθετικός που εσχάτως επέστρεψε στην πρώτη γραμμή των πρωταθλητών έχει εντυπωσιακές επιδόσεις απέναντι στην ομάδα της Τρίπολης.

Εννέα γκολ έχει πετύχει ενώ έχει δώσει και τρεις ασίστ στα ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα με το τάιμινγκ μάλιστα να είναι ιδανικό καθώς ο «Φορτου» έρχεται από μια εξαιρετική εμφάνιση στα Γιάννενα πιστοποιώντας με τα δύο γκολ που πέτυχε πως είναι ξανά έτοιμος να ηγηθεί της προσπάθειας του Ολυμπιακού.

Ένας Ολυμπιακός που εν τέλει τα έκανε «μούσκεμα» στα Γιάννενα αλλά οφείλει σήμερα το απόγευμα στο Καραισκάκη να βρει τον τρόπο να κλείσει με νίκη μια περίεργη για αυτόν χρονιά. Το 2022 βλέπετε του έφερε το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας του αλλά συνολικά δεν θα μείνει και ως μια από τις καλές χρονιές για τους Πειραιώτες, ειδικά για όλα όσα συμβαίνουν από το καλοκαίρι και μετά.

Για να έχει καλύτερο 2023 ο Ολυμπιακός χρειάζεται να αλλάξει και μάλιστα άμεσα με αρχή το ματς με τον Αστέρα. Είναι περιττό πια να αναλύσουμε γιατί είναι απαραίτητη μια νίκη σήμερα για τους Πειραιώτες.

Ο Μίτσελ σε όλο αυτό το διάστημα που μεσολάβησε από τα Γιάννενα και μετά είχε μια λέξη συνεχώς στο στόμα του μιλώντας στους παίκτες του. «Ένταση». «Βγάλτε μεγαλύτερη ένταση» είναι το ξεκάθαρο μήνυμα του Ισπανού τεχνικού που περιμένει ταυτόχρονα και περισσότερο πείσμα από όλους. Τους έχει άλλωστε προειδοποιήσει πως το ματς που έρχεται μόνο εύκολο δεν θα είναι.

Ο Φορτούνης θα είναι το βασικό «όπλο» του Μίτσελ που περιμένει πολλά και από τους Μπιέλ, Ελ Αραμπί που αναμένεται να είναι στην επίθεση. Στο βασικό σχήμα είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται ξανά ο Μασούρας αφήνοντας τον Χάμες στον πάγκο ενώ στον άξονα Εμβιλά και Ιν-Μπεόμ θα έχουν τον ρόλο να κυριαρχήσουν στον άξονα.

Στην άμυνα ο Μίτσελ επαναφέρει τον Σωκράτη δίπλα στον Ντόη ενώ στα άκρα δεξιά θα είναι ο Ανδρούτσος και αριστερά ως φαβορί ο Ρέαμπτσιουκ, χωρίς πάντως να ειναι έκπληξη αν τελικά επιλέξει τον Μαρσέλο ο Ισπανός τεχνικός. Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι και πάλι ο Πασχαλάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ