Ευρωλίγκα : Κάνει έρευνα για τα μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ!

Ευρωλίγκα : Κάνει έρευνα για τα μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ!

Η Ευρωλίγκα έχει ξεκινήσει διαδικασία για να εξεταστούν από τον αθλητικό δικαστή πιθανές ευθύνες του Παναθηναϊκού για για κάποιους κανόνες ασφαλείας που δεν τηρήθηκαν στο πρώτο παιχνίδι των πλέι όφ με τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Κορυφώνεται η «κόντρα» του Παναθηναϊκού με την Ευρωλίγκα, καθώς ξεκίνησε διαδικασία για πιθανή τιμωρία του ΟΑΚΑ για κάποιους κανόνες ασφαλείας που δεν τηρήθηκαν στο πρώτο παιχνίδι των πλέι όφ με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Σύμφωνα με το υλικό από το παιχνίδι και την έκθεση που συνέταξε η Ευρωλίγκα, τα μέτρα ασφαλείας που πήρε ο Παναθηναϊκός δεν ήταν αρκετά και το κλαμπ δεν συμμορφώθηκε με κάποιες διατάξεις των κανόνων για την χωρητικότητα και την ασφάλεια, καθώς η αρένα ήταν συνωστισμένη ακόμα και στις σκάλες, ενώ ακόμα και οι έξοδοι στις θύρες ήταν κλειστές από τον κόσμο» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην έκθεση της διοργανώτριας αρχής για το πρώτο παιχνίδι.

Η Ευρωλίγκα φαίνεται αποφασισμένη να μην χαριστεί στον Παναθηναϊκό, μια και οι σχέσεις πλέον είναι κάκιστες και έχει ξεκινήσει διαδικασία για να εξεταστούν από τον αθλητικό δικαστή πιθανές ευθύνες των «πρασίνων» για όλα όσα αναφέρονται στην έκθεση.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ακόμα και να τιμωρηθεί η έδρα του «τριφυλλιού». Φυσικά δεν γίνεται λόγος για το αυριανό παιχνίδι των πλέι όφ, αλλά για το πέμπτο (εάν χρειαστεί).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ