Αποκάλυψη για τον Ντόρσεϊ: «Αυτή η ομάδα καταθέτει άμεσα επίσημη πρόταση»

Αποκάλυψη για τον Ντόρσεϊ: «Αυτή η ομάδα καταθέτει άμεσα επίσημη πρόταση»

Οι φήμες για το μέλλον του Τάιλερ Ντόρσεϊ πληθαίνουν, καθώς από το βράδυ μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί. Ποια ομάδα ετοιμάζει επίσημη πρόταση;

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έμεινε ελεύθερος από τους Ντάλας Μάβερικς και η μισή Euroleague κινείται στους… ρυθμούς του, αφού πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Τα σενάρια γύρω από το μέλλον του ομογενή γκαρντ δίνουν και παίρνουν, όμως το «κλειδί» της υπόθεσης είναι το βράδυ της Τετάρτης, όταν και τυπικά μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί, καθώς λήγουν οι 48 ώρες που είναι διαθέσιμος μόνο για το ΝΒΑ.

Στην… κούρσα για την υπογραφή του Ντόρσεϊ εξαρχής είναι η Μονακό με επίσημη πρόταση για έναν χρόνο που αγγίζει τα 1.2 εκατ. ευρώ, ενώ στο «κόλπο» είναι και ο Ολυμπιακός, αλλά και η Φενέρμπαχτσε, η οποία όμως δεν έχει καταθέσει την πρόταση της ακόμα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό.

Τις τελευταίες ώρες πάντως φαίνεται πως «σκάει» και δεύτερη επίσημη πρόταση για τον Ντόρσεϊ από τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος τον θέλει διακαώς στην ομάδα του.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ματέο Αντρεάνι, η τουρκική ομάδα είναι η τελευταία -χρονικά- που θα καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ελληνοαμερικανό γκαρντ το απόγευμα προς βράδυ, όταν ο διεθνής άσος μένει και τυπικά ελεύθερος από τους Ντάλας Μάβερικς.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, πως το συμβόλαιο που θα προτείνει η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη στον Ντόρσεϊ προβλέπει απολαβές ύψους 2,8 εκατομμυρίων δολαρίων έως και το καλοκαίρι του 2024.

Δείτε την ανάρτηση του Ματέο Αντρεάνι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ