Συναγερμός με Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό

Συναγερμός με Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό

Τι γίνεται με τον Σάσα Βεζένκοφ εν όψει του αυριανού (30/12, 21:00) ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ...

Εξελίξεις όσον αφορά τη συμμετοχή ή μη του Σάσα Βεζένκοφ στο αυριανό (30/12, 21:00) ντέρμπι «αιωνίων» μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, για τη 16η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στον δεξιό του προσαγωγό, δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα Πέμπτη (29/12), με τους νταμπλούχους Ελλάδας να μην θέλουν σε καμία περίπτωση να πάθει υποτροπή ο καλύτερος παίκτης τους και το πρόβλημα να διογκωθεί έτη περαιτέρω.

Συνεπώς, η συμμετοχή του Βεζένκοφ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ δύσκολη. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να πάρουν ρίσκο το οποίο πιθανώς θα κληθούν να… πληρώσουν ακριβά εν όψει της εξαιρετικά δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Δεν έχει υποστεί κάποια θλάση ο Βεζένκοφ, ωστόσο το ντέρμπι «αιωνίων» είναι πάντοτε μία αναμέτρηση με πολύ υψηλή ένταση και οι πιθανότητες για μία υποτροπή είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Γι’ αυτό, οι Πειραιώτες φαίνεται πως έχουν πάρει την απόφασή τους, παρά τη δεδομένη επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στον αγώνα της Παρασκευής, να κρατήσουν τον 27χρονο άσο στα «πιτς».

Αύριο στο πρωινό χαλάρωμα θα γίνει μία τελευταία προσπάθεια και θα εξαντληθεί κάθε πιθανότητα για συμμετοχή του Βούλγαρου φόργουορντ στο ντέρμπι, ωστόσο πολύ δύσκολα τελικά θα δώσει το «παρών» στο ΟΑΚΑ ο Βεζένκοφ.

Όπως όλα δείχνουν, ήρθε η ώρα ο Άλεκ Πίτερς να βγει μπροστά, καθώς θα πάρει αρκετά αυξημένο χρόνο αύριο, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί για λίγα λεπτά στο «4» και ο Τζόελ Μπολομπόι. Όπως και να ‘χει, το κενό του… μόνιμου MVP Βεζένκοφ είναι δυσαναπλήρωτο: 19,2 πόντους, 7,2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1,3 κλεψίματα και 25,3 στην αξιολόγηση σε 29:35 κατά μέσο όρο. Αριθμοί που δύσκολα βρίσκεις σε άλλον παίκτη στην Ευρώπη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ