Ράντονιτς: «Την ημέρα του αγώνα η απόφαση για Γουόλτερς»

Ράντονιτς: «Την ημέρα του αγώνα η απόφαση για Γουόλτερς»

Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Νέιτ Γουόλτερς στο ντέρμπι «αιωνίων», σύμφωνα με τον Ντέγιαν Ράντονιτς

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για το αυριανό (30/12, 21:00) ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός τόνισε πως θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Νέιτ Γουόλτερς και ότι η συμμετοχή του θα κριθεί την ημέρα του αγώνα, ενώ έκανε λόγο για ένα ιδιαίτερο ματς, τονίζοντας ότι οι παίκτες του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ράντονιτς:

«Όλα τα παιχνίδια της Euroleague είναι σημαντικά, αλλά πάντα ένας αγώνας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού είναι ιδιαίτερος. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και στις δύο πλευρές του παρκέ, έχοντας σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος παίζοντας έξυπνα».

Για το αν το sold out που έκανε ο κόσμος του Παναθηναϊκού εδώ και δέκα μέρες αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για εκείνον και τους παίκτες του: «Πάντα παίζουμε για τους φιλάθλους μας, αυτό θα κάνουμε και αύριο. Ο τρόπος που μας υποστηρίζουν είναι εκπληκτικός και για εμάς πολύ σημαντικός. Βέβαια, στο παρκέ θα πρέπει να σκεφτούμε τα πράγματα που αφορούν το μπάσκετ και να παίξουμε πολύ καλά απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα».

Για τα τελευταία ματς του «τριφυλλιού» στην Euroleague και εκείνα με τον Ολυμπιακό: «Όπως προανέφερα αυτό είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και δε νομίζω ότι είναι έξυπνο να σκεφτόμαστε τα προηγούμενα ματς. Πρέπει να βγούμε στο παρκέ να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας και να είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλό μας. Είναι σημαντικό να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ, να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας για 40 λεπτά και στις δύο πλευρές του παρκέ ώστε να πάρουμε τη νίκη».

Για τον Νέιτ Γουόλτερς: «Έχουμε προπόνηση σήμερα και θα δούμε την κατάστασή του ακολούθως. Υπάρχει προπόνηση και αύριο το πρωί και νομίζω πως η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την ημέρα του αγώνα. Από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι παίκτες μας είναι εντάξει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ