Τα… έχωσε στη Euroleague ο Ερυθρός Αστέρας για Καμπάτσο

Τα… έχωσε στη Euroleague ο Ερυθρός Αστέρας για Καμπάτσο

Αιχμές από τον Ερυθρό Αστέρα προς τη Euroleague για καθυστέρηση στην υπόθεση με τον Φακούντο Καμπάτσο.

Το… σίριαλ με τον Φακούντο Καμπάτσο και τη συμμετοχή του στη Euroleague συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς ο Αργεντίνος δεν θα λάβει μέρος ούτε στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα για την 16η αγωνιστική της λίγκας.

Ο Ερυθρός Αστέρας είχε μια ποινή λόγω οφειλών και δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε νέα μεταγραφή που πραγματοποίησε, αν δεν τακτοποιήσει το παραπάνω πρόβλημα.

Από τους «ερυθρόλευκους» ξεκαθαρίζουν μέσω του Τζένεραλ Μάνατζερ τους, Νεμάνια Βασίλιεβιτς, πως δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόβλημα, πως έχουν κάνει ό,τι τους έχει ζητηθεί και ρίχνουν το… μπαλάκι στην πλευρά της Euroleague για δική της καθυστέρηση.

«Έχουμε μία προσωρινή τιμωρία για να δηλώσουμε νέους παίκτες στην Ευρωλίγκα. Εμείς κάναμε όλα όσα μας ζήτησαν, εκπληρώσαμε τις υποχρεώσεις μας και πληρώσαμε όσα έπρεπε. Περιμένουμε την τελική απάντηση της Ευρωλίγκας, αλλά στη… Δύση έχουν Χριστούγεννα και διακοπές για την Πρωτοχρονιά. Αλλά, πιστεύουμε ότι το θέμα θα λυθεί τις επόμενες ημέρες», ανέφερε σχετικά ο Βασίλιεβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ