Νέο «μπαμ» στη Euroleague!

Νέο «μπαμ» στη Euroleague!

Ακόμη μια σπουδαία μεταγραφή είναι στα... σκαριά στη Euroleague μεσούσης της σεζόν, που μπορεί να αλλάξει για τα καλά τα δεδομένα...

Ο Ερυθρός Αστέρας συνεχίζει την εντυπωσιακή του μεταγραφική δραστηριότητα που αλλάζει τα δεδομένα στη Euroleague, αφού βρίσκεται κοντά σε ακόμη ένα «μπαμ» και στην απόκτηση και του Ακίλε Πολονάρα.

H σέρβικη ομάδα πραγματοποιεί το τελευταίο χρονικό διάστημα ένα αγωνιστικό ντεμαράζ, καθώς βρίσκεται στην όγδοη θέση της κατάταξης της Ευρωλίγκα με ρεκόρ 8-7 και αυτό οφείλεται εν πολλοίς στις σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις, που έχει πραγματοποιήσει, αλλά και στην παρουσία του κόουτς Ιβάνοβιτς στον πάγκο του.

Μετά τις εντυπωσιακές προσθήκες του διδύμου των Αργεντινών από το ΝΒΑ Λούκα Βιλντόζα και Φακούντο Καμπάτσο ο Ερυθρός Αστέρας, όπως μετέδωσε το zurnalβρίσκεται κοντά στην απόκτηση και του Πολονάρα στον οποίον έχει προσφέρει ένα ελκυστικό συμβόλαιο συνεργασίας!

Ο Ιταλός διεθνής φόργουορντ δεν έχει ρόλο και δεν βρήκε ποτέ τη θέση που περίμενε στην Εφές, μετρώντας σε 14 συμμετοχές στην Ευρωλίγκα 2,9 πόντους και 2,2 ριμπάουντ, ενώ στην ήττα από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου, παρότι είχε θέση στη δωδεκάδα. Πλέον ο Πολονάρα θα μείνει τα επόμενα 24ώρα ελεύθερος από τους back to back Πρωταθλητές Ευρώπης, από τους οποίος δεν είναι ικανοποιημένους και θα συζητήσει την περίπτωση συνεργασίας με τους κατόχους της Αδριατικής Λίγκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ