Κι όμως: Δεν ήταν ο Φαλ ο MVP στο πάρτι του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ (vids)

Κι όμως: Δεν ήταν ο Φαλ ο MVP στο πάρτι του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ (vids)

Ο Μουσταφά Φαλ πράγματι έκανε... όργια στο ΟΑΚΑ, αλλά η εμφάνιση που έχει πραγματοποιήσει ο Τόμας Γουόκαπ είναι απίθανη και μάλλον έχει περάσει στα... ψιλά

Ο Ολυμπιακός έπαιξε ολοκληρωτικό και απόλυτα κυριαρχικό μπάσκετ χθες! Η αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Μουσταφά Φαλ, «σάρωσε» με 95-71 τον Παναθηναϊκό μέσα στο ΟΑΚΑ για τη 16η αγωνιστική της Euroleague και μπήκε ξανά σε τροχιά τετράδας, αφήνοντας το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς δύο νίκες μακριά από την οκτάδα των play offs.

Σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου οι νταμπλούχοι Ελλάδας ήταν καλύτεροι και ανώτεροι από τον αντίπαλό τους. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδωσαν δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να πιστέψει ότι μπορεί να διεκδικήσει αυτό το ματς και δικαίως έφτασαν σε μια άνετη επικράτηση.

MVP του αγώνα ανακηρύχθηκε ο Μουσταφά Φαλ. Απολύτως δίκαια. Ο Γάλλος σέντερ νίκησε, για πολλοστή φορά, κατά κράτος τον Γιώργο Παπαγιάννη, έκανε ό,τι ήθελε και μέτρησε συνολικά 19 πόντους, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 33 στο PIR (Σύστημα Αξιολόγησης).

Ωστόσο, υπάρχει ένας ακόμα παίκτης που ξεχώρισε και μάλλον η εμφάνισή του έχει περάσει κάπως στα… ψιλά, καθώς ο Φαλ τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του.

Ο λόγος για τον Τόμας Γουόκαπ, που ήταν απλά ΜΥΘΙΚΟΣ χθες στο ΟΑΚΑ! Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν κυριολεκτικά ΠΑΝΤΟΥ στο γήπεδο, έκανε για μία ακόμη φορά τα πάντα και γενικότερα χαιρόσουν να τον βλέπεις στο παρκέ, ανεξαρτήτως ποια ομάδα υποστηρίζεις.

Βοήθησε σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού ο Γουόκαπ και αυτό δεν χρειάζεται να έχεις δει όλο το ματς για να το καταλάβεις. Μία γρήγορη ματιά από τα στατιστικά του χθεσινού αγώνα πιθανότατα φτάνει: 12 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 μόλις λάθη και 20 στο PIR! Με τον Αμερικανό να είναι σχεδόν τέλειος, καθώς είχε 2/3 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 2/2 βολές και όλα αυτά σε 26 λεπτά συμμετοχής.

Είναι ένα πραγματικό «κομπιούτερ». Ένα… ρομπότ που κάνει τα πάντα στο παρκέ και… συμφέρει. Εξαιρετικός πασέρ, που πήρε άριστα στη δημιουργία για μία ακόμη φορά χθες, «σκύλος» στην άμυνα, πιθανώς ο καλύτερος… κλέφτης αυτή τη στιγμή στη Euroleague και σκοράρει πάντα στα κρίσιμα σημεία.

Ναι σύμφωνοι, τα ξέραμε όλα αυτά για τον Γουόκαπ, δεν τα μάθαμε χθες. Απλά στο ντέρμπι των «αιωνίων» ο Αμερικανός φρόντισε να μας υπενθυμίσει για ποιους λόγους είναι κάτι παραπάνω από υπερπολύτιμος στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να προκριθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο Final Four της Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ