Γιατί ο Ντόρσεϊ θα πάει στον Ολυμπιακό ή στη Φενέρμπαχτσε…

Γιατί ο Ντόρσεϊ θα πάει στον Ολυμπιακό ή στη Φενέρμπαχτσε…

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αναμένεται να αποφασίσει τις επόμενες μέρες που θα συνεχίσει την καριέρα του και φαίνεται πως αν και τον θέλει η μισή Euroleague οι επιλογές για το μέλλον του είναι δύο.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι ελεύθερος και τυπικά εδώ και μερικές μέρες από τους Μάβερικς και επικρατεί ο κακός χαμός σε όλη την Ευρώπη, για το που θα αγωνίζεται το 2023.

Στη Euroleague πολλές είναι οι ομάδες που έχουν εκφράσει ανοιχτά το ενδιαφέρον τους για τον ομογενή γκαρντ, όμως αυτές που έχουν κάνει κρούση είτε με επαφές με την πλευρά του, είτε με πρόταση είναι συγκεκριμένες.

Πρόκειται για τον Ολυμπιακό, τη Φενέρμπαχτσε, την Μπολόνια και τη Μονακό, ενώ όσον αφορά τις υπόλοιπες της Euroleague μπορεί να κοιτάζουν την περίπτωση του, όμως δεν έχουν συζητήσεις.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Ντόρσεϊ που θα είναι και αυτός που θα αποφασίσει για το μέλλον του, φαίνεται πως θα καταλήξει σε δυο επιλογές για να διαλέξει. Αυτές είναι ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε που του παρέχουν κάτι παραπάνω από όλους τους υπόλοιπους.

Αυτό είναι η ασφάλεια, καθώς ο ομογενής γκαρντ στο λιμάνι αγωνιζόταν μέχρι πριν λίγους μήνες και γνωρίζει τα πάντα (συμπαίκτες, διοίκηση, κλίμα, προπονητή), ενώ από την άλλη στη Φενέρ τον θέλει ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ιτούδης, με τον οποίο συνεργάστηκαν μαζί στην Εθνική στο Ευρωμπάσκετ.

Παράλληλα, όμως εκεί είναι και ο Νικ Καλάθης, που επίσης έπαιξαν μαζί, αλλά και ο Σκότι Γουίλμπεκιν, ο οποίος ήταν συμπαίκτης με τον Ντόρσεϊ στη Μακάμπι πρόπερσι. Ο Ντόρσεϊ εκεί θα έχει σημαντικό ρόλο, αφού δεν υπάρχει και παίκτης στη θέση του με τα χαρακτηριστικά που διαθέτει, ενώ η πρόταση είναι με καλούς οικονομικούς όρους.

Στον Ολυμπιακό επίσης θα γίνει υπέρβαση για το οικονομικό, αλλά δύσκολα να ανταγωνιστεί τις υπόλοιπες ομάδες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν ο Ντόρσεϊ δεν επιλέξει με το οικονομικό, τότε οι ερυθρόλευκοι είναι η ομάδα που ξέρει απέξω, ενώ γνωρίζει πάνω κάτω και τον ρόλο που θα έχει παρότι είναι και ο Αϊζέια Κάνααν.

Στη Μονακό που έχει μεγάλη πρόταση δεν έχει στάνταρ ρόλο, ειδικά από τη στιγμή που έχει περιφέρεια με Τζέιμς, Οκόμπο, Λόιντ, ενώ θα είναι ένα καινούριο περιβάλλον μεσούσης της σεζόν. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με την Μπολόνια, ενώ στην Παρτιζάν στη θέση του είναι ήδη ο Κέβιν Πάντερ, αν ποτέ αποφάσιζε να πει το «ναι».

Η τελική απόφαση θα παρθεί σύντομα, όμως αν θέλει ο ίδιος ο Ντόρσεϊ η πορεία του να είναι ανοδική και να επιστρέψει στα περσινά στάνταρ και ταυτοχρονα να παίζει πολύ, τότε Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε είναι οι λύσεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ