Τι είπε ο Ομπράντοβιτς για Ντόρσεϊ

Τι είπε ο Ομπράντοβιτς για Ντόρσεϊ

Ο προπονητής της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς, μίλησε για τις δυσκολίες της αγοράς, φέρνοντας ως παράδειγμα την περίπτωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ βρίσκεται ελεύθερος στην αγορά με την περίπτωση του ομογενή γκαρντ, να έχει απασχολήσει αρκετές ομάδες ανάμεσα τους και ο Ολυμπιακός.

Ωστόσο οι φήμες θέλουν και την Μονακό να έχει στο στόχαστρο της τον Ντόρσεϊ, με τον τεχνικό των Μονεγάσκων, Σάσα Ομπράντοβιτς να αναφέρεται μάλιστα στην δυσκολία της αγοράς και την περίπτωση του 26χρονου γκαρντ.

Διαβάστε επίσης: Μετράει αντίστροφα ο Ντόρσεϊ – Γιατί όλα δείχνουν επιστροφή…

«Είναι δύσκολο να αλλάξεις το μυαλό ενός παίκτη που έχει αποφασίσει να προσπαθήσει για το ΝΒΑ και θέλει να πάρει έστω ένα δεκαήμερο συμβόλαιο. Δείτε την περίπτωση του Ντόρσεϊ, τον οποίο θέλουν πολλές ομάδες στην Ευρώπη, αλλά εκείνος θέλει να μείνει στις ΗΠΑ. Εμείς πρέπει να παρακολουθούμε τις εξελίξεις καλά, ώστε να βρούμε έναν παίκτη που κουράστηκε να περιμένει. Είναι δύσκολο μέσα στη σεζόν να φέρεις έναν παίκτη που θα αλλάξει την εικόνα σου, όσα χρήματα κι αν διαθέτεις. Ο Ερυθρός Αστέρας τα κατάφερε αποκτώντας τους δύο Αργεντινούς», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ