Αποθέωσε τον Ολυμπιακό ο Μεσίνα

Αποθέωσε τον Ολυμπιακό ο Μεσίνα

Ο Έτορε Μεσίνα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό ενόψει της αναμέτρησης των «ερυθρόλευκων» με την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρασκευή (06/01) την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ για την 16η αγωνιστική της Euroleague, με σκοπό να συνεχίσει τις νίκες και τις καλές εμφανίσεις μετά την επικράτηση στο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, Έτορε Μεσίνα, στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης μίλησε με αποθεωτικά λόγια για τους «ερυθρόλευκους», χαρακτηρίζοντας την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ως μία από τις καλύτερες στην Euroleague, λέγοντας πως θα πρέπει η ομάδα του να παίξει σε υψηλό επίπεδο αν θέλει να φύγει με το «διπλό» από το ΣΕΦ.

Διαβάστε επίσης: Το τρένο της μεγάλης φυγής- Υπογράφει ο Κούντε- Πόσοι έφυγαν από τον Ολυμπιακό, ποιοι ακολουθούν

Όσα δήλωσε ο Μεσίνα:

«Προερχόμαστε από μια σειρά πολύ καλών εμφανίσεων, αλλά θα χρειαστεί επιπλέον προσπάθεια και να ανεβάσουμε κι άλλο το επίπεδο του παιχνιδιού μας, προκειμένου να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας εκτός έδρας.

Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Μπαρτζώκα έχοντας μια δομημένη φιλοσοφία και εξαιρετική άμυνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ