Το τρένο της μεγάλης φυγής- Υπογράφει ο Κούντε- Πόσοι έφυγαν από τον Ολυμπιακό, ποιοι ακολουθούν

Το τρένο της μεγάλης φυγής- Υπογράφει ο Κούντε- Πόσοι έφυγαν από τον Ολυμπιακό, ποιοι ακολουθούν

Ο Πιερ Κούντε είναι θέμα χρόνου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Μπόχουμ, επιβεβαιώνοντας πλήρως to10.gr. Οι παίκτες που αποχώρησαν από το λιμάνι και αυτοί που ακολουθούν...

Ο Πιερ Κούντε αναμένεται να αποτελέσει και τυπικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό στο προσεχές διάστημα, προκειμένου να συνεχίσει στη Γερμανία και στην Μπόχουμ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ από to10.gr.

Ο Καμερουνέζος μέσος τα έχει βρει σε όλα με τη γερμανική ομάδα, όπου θα δοθεί δανεικός από τους πρωταθλητές Ελλάδας με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα και η «Bild».

Όπως έχετε διαβάσει από to10.gr, οι εξελίξεις στην υπόθεση του Κούντε… τρέχουν, με τον παίκτη να έχει ταξιδέψει στη Γερμανία για τις τελικές επαφές, αλλά και για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις για να ολοκληρώσει και τυπικά τη μετακίνηση του.

O Κούντε είναι ο τελευταίος χρονικά από το τρένο της… μεγάλης φυγής στον Ολυμπιακό και ο έκτος που αποχωρεί, την ώρα που ακολουθούν κι άλλοι. Ο Μίτσελ το είπε και το έκανε πράξη όταν ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου, αφού είχε μιλήσει για «εκκαθάριση» του ρόστερ.

Λίγους μήνες μετά οι παίκτες που έχουν φύγει είναι έξι και πιθανότατα θα γίνουν οκτώ και… βλέπουμε. Συγκεκριμένα, εκτός από τον Κούντε αποχώρησε ο Ντε Λα Φουέντε, του οποίου ο δανεισμός διακόπηκε και επέστρεψε στη Μαρσεϊγ, ενώ ο Λεονάρντο Κούτρης συνεχίσει στην Πολωνία και την Πογκόν.

Ο έτερος Έλληνας που αποτελεί παρελθόν από τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι Γιάννης Μασούρας, ο οποίος υπέγραψε στη Μιεντζ, ενώ ο Ολυμπιακός «ξεφορτώθηκε» και τον Κένι Λαλά που επέστρεψε στην πατρίδα του και στην Μπρεστ. Τέλος, μέσα στην ημέρα δόθηκε δανεικός στον Λεβαδειακό και ο Αμπντουλαγέ Νταμπό.

Από εκεί και πέρα, ακόμη ανήκουν στον Ολυμπιακό οι Γκονζάλο Άβιλα και Αμπουμπακάρ Καμαρά, όμως είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσουν, αφού δεν υπολογίζονται από τον Μίτσελ και είναι εκτός ομάδας.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που έφυγαν

Αμπντουλαγέ Νταμπό – Λεβαδειακός
Γιάννης Μασούρας – Μιέντζ
Κένι Λαλά – Μπρεστ
Πιέρ Κούντε – Μπόχουμ
Λεονάρντο Κούτρης – Πογκόν
Ντε Λα Φουέντε – Μαρσέιγ

Εκτός ομάδας

Γκονζάλο Άβιλα
Αμπουμπακάρ Καμαρά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ