Μποντιρόγκα: «Η Εuroleague έστειλε σύσταση για την εγγραφή του Καμπάτσο στον Ερυθρό Αστέρα»

Μποντιρόγκα: «Η Εuroleague έστειλε σύσταση για την εγγραφή του Καμπάτσο στον Ερυθρό Αστέρα»

Αποκαλυπτικός ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα ανέφερε σε δηλώσεις του πως ο Φακούντο Καμπάτσο θα πρέπει να αγωνιστεί άμεσα με τον Ερυθρό Αστέρα στη Euroleague.

Η υπόθεση της μετακίνησης του Φακούντο Καμπάτσο στην Ερυθρό Αστέρα έχει… τραβήξει αρκετά, καθώς η Euroleague ανακοίνωσε την Τετάρτη (4/1) πως ο Αργεντίνος δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στην κορυφαία διοργάνωση τουλάχιστον μέχρι την 1η Μαρτίου, ενώ υπέβαλε πρόστιμο ύψους 25.000 ευρώ στους Σέρβους.

Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα όμως έρχεται να δώσει μια διαφορετική τροπή στα πράγματα, αφού σε δηλώσεις του στη σερβική ιστοσελίδα «Sportal» τονίζει πως η λίγκα έχει στείλει σύσταση στις αρμόδιες αρχές να επιτραπεί η συμμετοχή του έμπειρου γκαρντ. Κάτι που αναμένουμε να δούμε αν τελικά ισχύσει.

Oι δηλώσεις του Ντέγιαν Μποντιρόγκα:

«Στις 30 Δεκεμβρίου του 2022, η διοίκηση της Ευρωλίγκα έστειλε σύσταση στις αρμόδιες, ανεξάρτητες επιτροπές – την Επιτροπή Ελέγχου Διαχείρισης και την Επιτροπή Οικονομικών, να επιτραπεί η εγγραφή του Φακούντο Καμπάτσο στον Ερυθρό Αστέρα και να του επιτραπεί να αγωνιστεί, γιατί αυτό είναι προς το συμφέρον του ενδιαφέροντος της διοργάνωσης.

Την ίδια στιγμή υποστηρίζουμε όλες τις αποφάσεις, που είναι προς την κατεύθυνση της συμμόρφωσης με όλους τους κανονισμούς, οι οποίοι σχετίζονται με τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα και το fair play, κάτι που επίσης σημαίνει και ενίσχυση της εποπτείας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ