Παρτίζαν – Μονακό 100-80: Τη διέλυσε με «κατοστάρα»…

Παρτίζαν – Μονακό 100-80: Τη διέλυσε με «κατοστάρα»…

Η Παρτίζαν Βελιγραδίου πραγματοποίησε μια καταπληκτική εμφάνιση και διέλυσε τη Μονακό με σκορ 100-80.

Μια τεράστια νίκη πανηγύρισε η Παρτίζαν Βελιγραδίου, που επιβλήθηκε της Μονακό με σκορ 100-80, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Euroleague.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν απολαυστική στην τελευταία περίοδο, όπου με ένα ξέσπασμα μπόρεσε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Έτσι οι Σέρβοι ανέβηκαν στο 8-9 κρατώντας ζωντανές τις ελπίδες τους για την οκτάδα, ενώ οι Μονεγάσκοι έπεσαν από την κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 11-6.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Ματίας Λεσόρ που ολοκλήρωσε το ματς με 21 πόντους, έχοντας παράλληλα τις βοήθειες των Κέβιν Πάντερ με 19 και Γιαμ Μαντάρ με 15 πόντους. Από την άλλη πλευρά, ο Έλι Οκόμπο έκανε άλλο ένα καλό ματς με 17 πόντους, ενώ πρόσθεσε ο Άλφα Ντιάλο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Παρτίζαν να παίρνει μια μικρή διαφορά και να δείχνει πως πατά καλύτερα στο παρκέ απέναντι στην αντίπαλό της. Τα πράγματα άλλαξαν στο δεύτερο δεκάλεπτο, όταν η Μονακό βρήκε ρυθμό και μπόρεσε να μειώσει στον πόντο, με τους Σέρβους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα στο +1 (48-47).

Στη τρίτη περίοδο το ματς συνέχισε να είναι ντέρμπι, με καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορούν να επιβάλλουν τον ρυθμό, έτσι το αποτέλεσμα ουσιαστικά δεν άλλαξε. Αυτό έγινε στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξέσπασαν και με ένα επιμέρους 31-12 μπόρεσαν να φτάσουν σε μια άνετη νίκη στο φινάλε με το τελικό 100-80.

Τα δεκάλεπτα: 26-17, 48-47, 69-68, 100-80.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ