Ομπράντοβιτς: «Δείξαμε μεγάλη καρδιά»

Ομπράντοβιτς: «Δείξαμε μεγάλη καρδιά»

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς στάθηκε στην καρδιά και τον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του μετά τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η Μονακό πήρε μια πολύ σπουδαία νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό με 64-60, για την 18η αγωνιστική της Euroleague, κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση μετά το πρώτο δεκάλεπτο, ανατρέποντας το -14.

Ο προπονητής των Μονεγάσκων, Σάσα Ομπράντοβιτς, μίλησε μετά το τέλος του ματς για τη νίκη της ομάδας του, λέγοντας πως οι παίκτες του έπαιξαν με καρδιά και χαρακτήρα για να πάρουν αυτό το αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Τόφας – ΑΕΚ 82-85: Πήρε την πρόκριση μέσα στην Προύσα η Ένωση

Όσα δήλωσε ο Ομπράντοβιτς:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, κάναμε μια φοβερή εμφάνιση. Θύμιζε παιχνίδι πλέι οφ, με πολλή τακτική και πολλή δύναμη. Ο τρόπος που παίξαμε… Δείξαμε μεγάλη καρδιά και για αυτό κερδίσαμε σήμερα. Όλοι συνέβαλαν σε αυτό.

Είχαμε πολύ θετική ενέργεια, ίσως για πρώτη φορά δεν ένιωσα κάτι αρνητικό. Υπήρχε μια ενέργεια στο γήπεδο που δεν την είχα ξαναδεί. Ήταν πολύ απαιτητικό παιχνίδι και δεν ξέρω πως θα εμφανιστούμε σε δύο ημέρες. Αν υπάρχει θετική αύρα από τον πάγκο, όλα μπορούν να πάνε καλά.

Ο Γιοάν Μακουντού ήταν απίστευτος από την στιγμή που μπήκε στο ματς. Άλλαξε το κλίμα και μαζί του αρχίσαμε να αμυνόμαστε καλύτερα. Ο Τζέιμς είναι ο παίκτης-κλειδί για εμάς και όταν έχει αυτή την νοοτροπία, τότε πολλά μπορούν να γίνουν. Μπαίνει μπροστά και στηρίζει την ομάδα.

Ο Ολυμπιακός είναι από τα φαβορί για το Final Four, Έχει παίκτες με πολλή εμπειρία, ξέρουν πως να μοιράζουν την μπάλα και μερικές φορές το κάνουν φανταστικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ