Τα 34.7 δευτερόλεπτα που φέρνουν τα πάνω-κάτω στον Παναθηναϊκό (vid)

Τα 34.7 δευτερόλεπτα που φέρνουν τα πάνω-κάτω στον Παναθηναϊκό (vid)

Η... αυτοκτονία του Παναθηναϊκού στα τελευταία 34.7 δευτερόλεπτα του Φενέρ, οι διαιτητικές αποφάσεις που έκριναν το αποτέλεσμα και το δυσοίωνο μέλλον του Ράντονιτς

Στο ίδιο έργο θεατές οι οπαδοί του Παναθηναϊκού χθες (10/1) βράδυ στο ΟΑΚΑ. Έκτη σερί ήττα στη Euroleague (χειρότερη επίδοση στην ιστορία των «πράσινων»!), ρεκόρ 6-12 και πιθανώς κανείς δεν ελπίζει πλέον στον σύλλογο για είσοδο στην πρώτη οκτάδα και για συμμετοχή στα play offs της κορυφαίας διασυλλογική διοργάνωσης του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Με 34.7 δευτερόλεπτα για τη λήξη του αγώνα το «τριφύλλι» είχε… σφιχταγκαλιάσει μία σπουδαία νίκη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη. Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς προηγείτο με 78-73. Ωστόσο… κατάφερε να απολέσει αυτό το προβάδισμα. Με πέντε σερί πόντους οι Τούρκοι ισοφάρισαν, έστειλαν το ματς στην παράταση και τον Παναθηναϊκό στα… τάρταρα, καθώς επικράτησαν με 94-88 στο έξτρα πεντάλεπτο.

Η επαναφορά του Καλάθη, το πολύ δύσκολο καλάθι του Έντουαρντς και 78-75. Λάθος επαναφορά από τον Λι, κλέψιμο από τους φιλοξενούμενους, τρίποντο του Γκούντουριτς και 78-78. Ο Πονίτκα αστοχεί στο τελευταίο δευτερόλεπτο, το ματς πάει στην παράταση και η συνέχεια γνωστή…

Μία αδιανόητη… αυτοκτονία του Παναθηναϊκού, που συνοδεύτηκε, ωστόσο, και από δύο διαιτητικά εγκλήματα! Ο Γκούντουριτς πατούσε τη γραμμή στο τρίποντο της καθοριστικής ισοφάρισης στα 24.6». Και ένα πεντακάθαρο φάουλ από τον Μπούκερ στον Πονίτκα στο 78-78, που θα έστελνε τον Πολωνό στις βολές με 5 δευτερόλεπτα να απομένουν.

Προφανώς αυτές οι δύο αποφάσεις των διαιτητών καθόρισαν το αποτέλεσμα υπέρ της Φενέρ. Αλλά ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να τελειώσει το ματς νωρίτερα, με τις φωνές για τη διαιτησία να είναι απόλυτα δικαιολογημένες για το χθεσινό ματς, αλλά να μην είναι βεβαίως ο μόνος λόγος που το «τριφύλλι» πραγματοποιεί δεύτερη σερί άθλια σεζόν. Πιθανώς η διαιτησία να αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου των «πράσινων» προβλημάτων.

Γίνεται ευκόλως κατανοητό πλέον ότι η καρέκλα του Ντέγιαν Ράντονιτς… τρίζει. Παρά την προ ημερών ψήφο εμπιστοσύνης της διοίκησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο πρόσωπο του Μαυροβούνιου τεχνικού. Το 6-12 στη Euroleague, οι συνεχείς διασυρμοί από τον Ολυμπιακό και η διαρκής αγωνιστική κατρακύλα είχαν φέρει ήδη μεγάλη γκρίνια στον κόσμο. Τα 34.7 τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα με τη Φενέρ… ξεχείλισαν το ποτήρι. Και φέρνουν τα… πάνω-κάτω στον Παναθηναϊκό.

Ποιες θα είναι οι επόμενες εξελίξεις; Ίσως μάθουμε και σύντομα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ