Τόμιτς : «Καρφιά» για τη διαιτησία από τον συνεργάτη του Σφαιρόπουλου

Τόμιτς : «Καρφιά» για τη διαιτησία από τον συνεργάτη του Σφαιρόπουλου

Πολλά τα παράπονα στον Ολυμπιακός για τη διαιτησία του αγώνα με τη Ζαλγκίρις, ειδικά στα κρίσιμα σημεία του ματς και την παράταση.

Σαφείς αιχμές κατά της διαιτησίας άφησε ο Μίλαν Τόμιτς, στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το τέλος του ματς του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις που βρήκε νικητές τους Λιθουανούς.

Ο συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου ουσιαστικά «φωτογράφησε» τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για παράπονα που είχε εκφράσει από πριν το ματς. Συγκεκριμένα έκανε λόγο για σφυρίγματα των διαιτητών που δεν δόθηκαν σε κρίσιμα σημεία, τονίζοντας πως «…κάτι δεν είδαν ή κάτι δεν ήθελαν να δουν».

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA είπε αρχικά: «Θα σας πω δυο πράγματα. Το πρώτο πως η σειρά είναι μεγάλη και υπάρχει επόμενο παιχνίδι και να πάμε στο Κάουνας όχι για να γυρίσουμε για το 5ο ματς εδώ. Εμείς δεν έχουμε μιλήσει ούτε για διαιτησία ούτε για τίποτα, από τη στιγμή που κάποιοι μιλάνε για διαιτητές, πριν από το παιχνίδι στα πλέι οφ, πιστεύω ότι έπαιζε μεγάλο ρόλο σε κάποιες φάσεις στο τέλος που κάτι δεν είδαν ή δεν ήθελαν να δουν.

Στο μπάσκετ πρέπει να είσαι περήφανος και να μην αφήνεις κανέναν να κάνει κακό στην ομάδα. Οι διαιτητές στα κρίσιμα έδιναν σε εμάς φάουλ και στους αντιπάλους δεν έδιναν. Αυτή είναι η ανάλυση. Δεν θα κλάψουμε αν πόναγε το γόνατο του Μιλουτίνοφ ούτε αν ήταν εκτός ο Παπανικολάου, ούτε πως ο Πρίντεζης έπαιξε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό.. Αυτά είναι δικαιολογίες. Πρέπει να κοιτάξουμε το μπάσκετ και μόνο και όχι άλλα πράγματα», κατέληξε ο Τόμιτς.

Τέλος να σημειώσουμε ότι μετά το τέλος των δηλώσεών του, ο Τόμιτς αποχώρησε δίχως να δεχθεί ερωτήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ