Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις : «Δεν πρέπει να κάτσουμε να κλάψουμε» είπε ο Παπαπέτρου

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις : «Δεν πρέπει να κάτσουμε να κλάψουμε» είπε ο Παπαπέτρου

Το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Ζαλγκίρις θα πρέπει να κοιτάξουν όλοι στις τάξεις του Ολυμπιακού, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

O Ολυμπιακός θα πρέπει να κοιτάξει το επόμενο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις και να ξεχάσει την ήττα από τους Λιθουανούς στο ΣΕΦ, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

«Νομίζω ότι άλλο ένα δύσκολο ματς, περιμέναμε δύσκολο παιχνίδι, άλλο ένα ματς που πήγε στην παράταση. Εμείς ξέραμε ότι η Ζαλγκίρις θα’ ρθει και θα παλέψει πάρα πολύ σκληρά. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν είμαι σε θέση τώρα να κάνω ανάλυση, ακριβώς το τι έφταιξε. Σίγουρα έπρεπε να’ μασταν λίγο πιο σκληροί, σίγουρα στην παράταση έπρεπε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι πιο δυνατά και όχι να αφήσουμε τη Ζαλγκίρις να σκοράρει τόσο εύκολα αφύλακτα τρίποντα, ριμπάουντ, βολές και όλα αυτά τα πράγματα, είναι τα πλέι οφ και μετράνε πολύ».

Για το παιχνίδι της Παρασκευής:

«Εννοείται το επόμενο παιχνίδι για μας είναι μεγάλο πρέπει. Πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι, πρέπει να ξεκουραστούμε, να δούμε τα λάθη μας και να’ μαστε έτοιμοι για την Παρασκευή. Δεν μπορούμε να κάτσουμε να κλάψουμε για το τι έγινε. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, έτσι είναι ο αθλητισμός και πρέπει να πάμε να κερδίσουμε το επόμενο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ