Στα «σχοινιά» ο Ράντονιτς – Ποιους προπονητές κοιτάζει ο Παναθηναϊκός…

Στα «σχοινιά» ο Ράντονιτς – Ποιους προπονητές κοιτάζει ο Παναθηναϊκός…

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς «παίζει» το κεφάλι του στο ματς με τη Μακάμπι και σε περίπτωση ήττας δύσκολα θα μείνει στον Παναθηναϊκού. Κοιτάζει ήδη στην αγορά το τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ απόψε (21:00) στο ΟΑΚΑ για τη 19η αγωνιστική της Euroleague και όλα τα φώτα πέφτουν πάνω στον Ντέγιαν Ράντονιτς. Ο προπονητής του τριφυλλιού είναι με την πλάτη στον τοίχο, μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και δεν αποκλείεται σε περίπτωση ήττα από την ομάδα του λαού να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του.

Η διοίκηση των πράσινων μπορεί να του έδωσε τα «κλειδιά» μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όμως η εικόνα της ομάδας δεν έχει αλλάξει καθόλου, ενώ τα αποτελέσματα συνεχίζουν να είναι άσχημα με αποτέλεσμα να είναι σε ισοβαθμία στην προτελευταία θέση το τριφύλλι.

Τα σενάρια των τελευταίων ωρών γύρω από τον Μαυροβούνιο τεχνικό δίνουν και παίρνουν, ενώ αν δεν κερδίσει ο Παναθηναϊκός πολύ δύσκολα θα συνεχίσει. Από την άλλη, σε περίπτωση νίκης ο Ράντονιτς κερδίζει χρόνο, όμως κακά τα ψέματα φαίνεται να έχει ραγίσει το γυαλί ανάμεσα στον Ράντονιτς, τους παίκτες και την ομάδα.

Για τον προπονητή του Παναθηναϊκού είναι πολύ δύσκολο να αντιστρέψει το κλίμα, παρόλα αυτά θα το παλέψει, την ώρα μάλιστα που ακούγονται συνεχώς ονόματα για την άκρη του πράσινου πάγκου.

Όπως διαβάσατε από to10.gr, ο Παναθηναϊκός φέρεται να είχε κάνει κρούσεις στον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ενώ είναι κοινό μυστικό πως κοιτάζει διακριτικά στην αγορα για προπονητή. Ο Σφαιρόπουλος θα ήταν μια καλή λύση και ένας προπονητής που θα ήθελαν στο τριφύλλι, όμως ο ίδιος ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται να περιμένει κάτι άλλο αυτή τη στιγμή.

Από εκεί και πέρα όμως είναι μερικά ακόμη ονόματα που ακούγονται για τον Παναθηναϊκό, αν αποχωρήσει ο Ράντονιτς. Ένας από αυτούς είναι ο Φώτης Κατσικάρης, όμως αν ο Παναθηναϊκός κινηθεί για προπονητή πιθανότατα θα είναι ξένος (εξαίρεση ο Σφαιρόπουλος).

Για αυτό τον λόγο και κάποιοι προπονητές που είναι ελεύθεροι και ενδεχομένως να απασχολήσουν είναι ο «αλμυρός» Πάμπλο Λάσο, που όμως είναι σαφώς μια πολύ δύσκολη περίπτωση, ο Μάικ Μπατίστ, ενώ έχει «παίξει» ακόμη και το όνομα του Ρικ Πιτίνο. Φυσικά όλα αυτά προς το παρόν έστω είναι απλά υποθετικά σενάρια και δεν έχουν ιδιαίτερη βάση, μιας και προπονητής του Παναθηναϊκού είναι ο Ράντονιτς και θα είναι τουλάχιστον μέχρι το ματς με τη Μακάμπι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ