Ο Γκατούζο θέλει να κρατήσει τον Λάτο, αλλά ο Ισπανός επιμένει για Ολυμπιακό

Ο Γκατούζο θέλει να κρατήσει τον Λάτο, αλλά ο Ισπανός επιμένει για Ολυμπιακό

Ο λόγος που ο Τζενάρο Γκατούζο δεν επιτρέπει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τόνι Λάτο, την ώρα που ο ίδιος ο Ισπανός επιμένει για Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός προχωράει για την απόκτηση αριστερού μπακ, με τον Νταβίντ Σουάζο να έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδος, όπως έχετε διαβάσει από to10.gr και τον Τόνι Λάτο να αποτελεί προτεραιότητα του Μίτσελ.

Ο Ισπανός μπακ της Βαλένθια είναι ο πρώτος στόχος των ερυθρόλευκων στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή μάλιστα να θέλει να προχωρήσει η μετακίνηση του στον Ολυμπιακό και να πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση, παρά το γεγονός ότι ο Τζενάρο Γκατούζο θέλει να τον κρατήσει.

Ο Λάτο μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τις «νυχτερίδες» και παρότι είχε πριν μερικές εβδομάδες πρόταση να ανανεώσει το συμβόλαιο του είπε «όχι». Ο Ολυμπιακός παλεύει να κλείσει τον Ισπανό άμεσα, όμως η Βαλένθια «κλωτσάει» για έναν συγκεκριμένο λόγο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Marca, οι τραυματισμοί βασικών ποδοσφαιριστών έχουν βάλει σε σκέψεις τον Γκατούζο, για αυτό και μπλοκάρουν τις μεταγραφές των Λάτο, Χεσούς Βάθκεθ και Φούλκερ, μέχρι να υπάρξει ενίσχυση.

Όπως διαβάσατε από to10.gr, ο Γκατούζο είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τον Λάτο και θέλει να τον κρατήσει μέχρι το καλοκαίρι τουλάχιστον, όμως δεν μπορεί να του εγγυηθεί χρόνο συμμετοχής, από τη στιγμή που είναι και οι Γκαγιά και Βάσκεθ στα αριστερά της άμυνας.

Όμως, τον χρειάζεται στο ρόστερ του, διότι αντιμετωπίζει προβλήματα και ο Λάτο είναι χρήσιμος και μπορεί να δώσει πολλές και σημαντικές λύσεις, όπως συνέβη και κόντρα στη Ρεάλ το βράδυ της Τετάρτης, όπου ξεκίνησε βασικός και είχε εξαιρετική παρουσία και ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί όμως πως ο Λάτο φαίνεται να έχει πάρει την απόφαση του και έχει ζητήσει να φυγει για λογαριασμό του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα λένε και οι Ισπανοί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ