ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ Live Streaming: O Παναθηναϊκός πάνω που είχε αρχίσει να παίρνει στροφές, κατέρρευσε. Συμπλήρωσε έξι σερί απώλειες στην Ευρωλίγκα, αφού το πρόγραμμα ήταν πολύ ζόρικο. Μετά την ήττα από τη Βαλένθια, ακολούθησαν εκείνες απέναντι σε Μπαρτσελόνα, Εφές, Ολυμπιακό, Μπάγερν και Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα δεν μπόρεσε να είναι ανταγωνιστική στις περισσότερες αναμετρήσεις. Στην τελευταία, πάντως, απέναντι στο σύνολο του Ιτούδη, γνώρισε απώλεια με 94-88 στην παράταση, δίνοντας μεγάλη μάχη. Με τα μαζεμένα αρνητικά αποτελέσματα, πάντως, να έχουν βυθίσει τους πράσινους στη 15 η θέση της Ευρωλίγκα με ρεκόρ 6-12, η θέση του Ράντονιτς στον πάγκο κρίνεται επισφαλής, ειδικά αν απόψε δεν έρθει η νίκη.

Η Μακάμπι επικράτησε στα 3/4 τελευταία ματς που έδωσε στην Ευρωλίγκα και έτσι πλέον βρίσκεται εντός οκτάδας με ρεκόρ 10-8. Τελευταία ήρθε η νίκη με αντίπαλο την Παρτιζάν (90-81), σε αναμέτρηση στην οποία είχε ως κορυφαίο τον Λορένζο Μπράουν (21 π.) αλλά και τους Κόλσον (19 π.) και Μαρτίν (13 π.).

Η αναμέτρηση για την Ευρωλίγκα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 της Παρασκευής.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ