«Απολογήθηκε» στους οπαδούς της Μονακό ο Ομπράντοβιτς (vid)

«Απολογήθηκε» στους οπαδούς της Μονακό ο Ομπράντοβιτς (vid)

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα στους φίλους της Μονακό, μετά την κίνησή του να φιλήσει το σήμα του Ερυθρού Αστέρα.

Μέσα στην εβδομάδα η Μονακό επισκέφθηκε το Βελιγράδι ώστε να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα, σε μια ακόμη επιστροφή του Σάσα Ομπράντοβιτς στην ομάδα που ανδρώθηκε μπασκετικά.

Ο Σέρβος τεχνικός αποθεώθηκε από το κοινό των «ερυθρόλευκων» και μάλιστα γονάτισε και φίλησε το σήμα που υπάρχει στο κέντρο του γηπέδου.

Ωστόσο, ο έμπειρος προπονητής θέλησε να… απολογηθεί στους φίλους της Μονακό, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για τους λόγους που αποφάσισε να κάνει τη συγκεκριμένη κίνηση.

Το μήνυμα του Σάσα Ομπράντοβιτς:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να εξηγήσω γιατί φίλησα το έμβλημα του Ερυθρού Αστέρα πριν από το παιχνίδι στο Βελιγράδι. Είμαι πλήρως αφοσιωμένος στη Μονακό, είμαι πολύ χαρούμενος εδώ.

Μεγαλώνοντας, όλοι, συγγενείς και φίλοι, ήμαστε φίλοι του Ερυθρού Αστέρα, ενώ εγώ έχω αφήσει το σημάδι μου στην ιστορία της ομάδας. Όταν έφυγα από την ομάδα ήταν σαν να με εξόρισαν.

Σχεδόν δε μου μιλούσαν στο δρόμο. Ήθελαν να με καταστρέψουν ως προσωπικότητα κι ως προπονητή. Ήμουν πολύ στεναχωρημένος.

Υπήρχε ένα αυθόρμητο χειροκρότημα από τον κόσμο στο γήπεδο. Είχα βουρκώσει, ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος κι ήθελα να κάνω κάτι σε ένδειξη εκτίμησης. Ήταν όλοι συναισθηματικά φορτισμένοι.

Είμαι στη Μονακό, θα δείξω την αφοσίωσή και τον επαγγελματισμό μου. Ελπίζω όλοι να κατάλαβαν γιατί το έκανα ή να τους είναι πιο εύκολο να το καταλάβουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ