Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Μακάμπι

Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Μακάμπι

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τις τιμές και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τη Euroleague

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας για τα εισιτήρια της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στις 21:00, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Euroleague.

Δείτε αναλυτικά τη σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η Κ.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι, για τον αγώνα με την MACCABIPLAYTICATELAVIV της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 27/01/2023 με ώρα έναρξης 21:00, η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται ως εξής:

Για τα εισιτήρια των ακριβότερων κατηγοριών και VIP, μπορείτε να απευθύνεστε και στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο τηλέφωνο 210 45 27 600.

  • Συνιστάται η χρήση μάσκας.
  • Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν δύο (2) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.
  • Προτρέπουμε τους φιλάθλους να έχουν προσέλθει στο γήπεδο όσο το δυνατό νωρίτερα, καθώς η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι χρονοβόρα.
  • Επίσης, προτρέπουμε να χρησιμοποιούνται ανέπαφες κάρτες για τις χρηματικές συναλλαγές.

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι, για την προστασία τους, να προμηθεύονται εισιτήρια μόνο μέσω των επίσημων καναλιών πώλησης της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο π/ου ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ