Χαμός με τον Χασάν Μάρτιν και απειλητικό tweet προς δημοσιογράφο (pic)

Χαμός με τον Χασάν Μάρτιν και απειλητικό tweet προς δημοσιογράφο (pic)

Μπλεξίματα φαίνεται πως έχει ο σέντερ του Ερυθρού Αστέρα, Χασάν Μάρτιν, μετά από ένα tweet στον Λιθουανό δημοσιογράφο Ρίτις Βισνιάουσκας.

Η ιστοσελίδα του εξωτερικού, BasketNews, κάλεσε την Euroleague να πάρει θέση για μια υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, Χασάν Μάρτιν.

Ο Αμερικανός παίκτης του Ερυθρού Αστέρα, βρίσκεται μπλεγμένος για μια αντιπαράθεση με τον Λιθουανό δημοσιογράφο, Ρίτις Βισνιάουσκας. Ο τελευταίος, είχε εκφράσει τη διαφωνία του για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται η τιμωρία του Φακούντο Καμπάτσο και το #freefacu που έχει δημιουργηθεί στα social media, τονίζοντας πως ο Αργεντινός δεν είναι πολιτικός κρατούμενος αλλά ένας απλός μπασκετμπολίστας και η στήριξη δεν πρέπει να ξεφεύγει.

Διαβάστε επίσης: Στο δεύτερο ημίχρονο έμοιαζε αβοήθητος και αποκαμωμένος

Σε αυτό το tweet απάντησε ο Μάρτιν, με ένα GIF, το οποίο δείχνει μία… μπουνιά και την φράση STFU (Shut the F@ck Up), κάτι που μετά από λίγο διέγραψε.

Μετά από λίγο το BasketNews, κάλεσε την Euroleague και την ένωση παικτών να πάρουν επίσημη θέση για το περιστατικό, τονίζοντας ότι τέτοιες αντιδράσεις που προωθούν τη βία δεν πρέπει να υπάρχουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ