Στο δεύτερο ημίχρονο έμοιαζε αβοήθητος και αποκαμωμένος

Στο δεύτερο ημίχρονο έμοιαζε αβοήθητος και αποκαμωμένος

Όταν ο ΠΑΟΚ φέρνει τον Τάισον που σκοράρει κι ο Παναθηναϊκός (ακόμα) ετοιμάζει τον Κλαινχεισλερ

Γίνεται το λάθος από το νεαρό Βαγιαννίδη και ο Τόμας ανοίγει το σκορ. Αυτό που θα περίμενε κανείς να δει είναι μία αντίδραση από τον Παναθηναϊκό προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση. Αντί για την αντίδραση αυτό που είδαμε ήταν ο ΠΑΟΚ να… εφορμά επί ενός αποκαμωμένου Παναθηναϊκού και να φτάνει στο δεύτερο γκολ. Εδώ τίθεται το κρίσιμο ερώτημα. Τι εργαλεία έχει στη διάθεσή του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προκειμένου να σπρώξει την ομάδα του μπροστά.

Ο Σποραρ ήταν εκτός μάχης και στο γήπεδο μπήκε για να διορθώσει την κατάσταση ο Καπετσής. Βρισκόμαστε προς τα τέλη της τρίτης εβδομάδας του Ιανουαρίου και ο Παναθηναϊκός, επί της ουσίας, δεν έχει ακόμα βάλει έναν καλό επιθετικό στη μηχανή του προκειμένου να αντιμετωπίσει τη μεγάλη απώλεια από τον τραυματισμό του Αϊτόρ. Η χθεσινή εικόνα των πράσινων στην Τούμπα ενώ ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο ήταν απογοητευτική στο δεύτερο.

Ο Γιοβάνοβιτς μη έχοντας μεγάλα περιθώρια για ροτέισον έκανε ελάχιστες αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι του πρωταθλήματος. Οι ελαφρές ενοχλήσεις που ένιωσε ο Κουρμπέλης τον ανάγκασαν να τον αποσύρει στο ημίχρονο και ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε στην επανάληψη αποδυναμωμένος. Ο ΠΑΟΚ με μεγαλύτερο βάθος από αυτό του Παναθηναϊκού αν και με πολλές ελλείψεις βρήκε μπόσικο τον αντίπαλό του και του πήρε ένα μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Σισέ – Ποια ομάδα είναι σε επαφές με τον Ολυμπιακό…

Υπάρχει όμως και εδώ μία ουσιαστική διαφορά. Λίγες μέρες στην ομάδα έχει ο Τάισον. Μπήκε όμως και με τη δεύτερη επαφή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λοντίγκιν. Ο ΠΑΟΚ πήρε έναν παίκτη έτοιμο, ο Λουτσεσκου τον έβαλε και έκανε τη δουλειά του. Ο Παναθηναϊκός πήρε έναν παίκτη ως εναλλακτική επιλογή για τον Χουανκαρ και τον Κλαινχεισλερ που κατά την άποψη του προπονητή του δεν ήταν ακόμα έτοιμος να προσφέρει αν και έχει περισσότερες μέρες στην Ελλάδα από τον Βραζιλιάνο του ΠΑΟΚ. Εδώ έχουμε να κάνουμε με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα πράγματα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Επειδή τα κρίσιμα ματς δεν είναι πίσω αλλά μπροστά η ανάγκη για εδώ και τώρα ενίσχυση του Παναθηναϊκού μεσοεπιθετικά φαντάζει αδήριτη. Από την άλλη πλευρά όσοι μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ στην Τούμπα έβγαλαν εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος τον ΠΑΟΚ καλό θα είναι να το ξανασκεφτούν. Υπάρχουν πολλοί βαθμοί για να χαθούν στη συνέχεια πρωταθλήματος και θα χαθούν από όλους. Στο βαθμό που η ψαλίδα δεν ανοίξει κι άλλο στη μάχη των play off όλα είναι πιθανό να γίνουν. Το ντέρμπι αυτής της αγωνιστικής στη Λεωφόρο δεν έχει φαβορί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ