Ραγδαίες οι εξελίξεις με τον Ράντονιτς – Δεν τον σηκώνει άλλο ο πάγκος του… – Βράζει ο κόσμος του Παναθηναϊκού (pics)

Ραγδαίες οι εξελίξεις με τον Ράντονιτς – Δεν τον σηκώνει άλλο ο πάγκος του… – Βράζει ο κόσμος του Παναθηναϊκού (pics)

Χαμός στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού με τον Ράντονιτς. Θέλουν το «κεφάλι» του οι οπαδοί του «τριφυλλιού»...

Με σκυμμένο το κεφάλι έφυγε (και) από την Μπολόνια ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να φτάσουν σε δεύτερη συνεχόμενη νίκη στην Euroleague, χάνοντας με 74-64 από την ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο.

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς παρότι δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα, μπόρεσε στην τρίτη περίοδο να επιστρέψει στο ματς και στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου να περάσει και μπροστά με το 57-55. Ωστόσο, σε εκείνο το σημείο κατέρρευσε και δέχθηκε ένα μεγάλο σερί και είδε το ματς να… γλιστράει από τα χέρια του, με τον Μαυροβούνιο να «κυκλώνεται» για μια ακόμη φορά από τους οπαδούς του «τριφυλλιού» οι οποίοι πλέον μοιάζουν να μην έχουν άλλη υπομονή.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Στο κατάμεστο ΣΕΦ για τη νίκη και την πρωτιά!

Το «τριφύλλι» μοιάζει να καταρρέει, καθώς αυτή είναι η 13η ήττα στην εφετινή διοργάνωση της Euroleague, παραμένοντας έτσι στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού βρίσκεται για άλλη μια φορά στο επίκεντρο, με τους «πράσινους» οπαδούς να ζητάνε πλέον το… κεφάλι του. Με διάφορα σχόλια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έδειξαν ξανά τη δυσαρέσκεια τους με τον Μαυροβούνιο και ζήτησαν την άμεση απομάκρυνση του από τον πάγκο της ομάδας.

«Καρπαζοεισπρακτορας της Ευρώπης κατάντησε η ΠΑΝΑΘΑ μας… Ντροπή!!», «Ύπνε Ράντονιτς…», «Απολύθηκε ο κύριος Ραντονιτς ή περιμένουμε ακόμα;» και «Αύριο έχει πτήση για Μαυροβούνιο στα 140 ευρώ. Τα πληρώνω από τη τσέπη μου. Ας μου στείλει μνμ κάποιος από τη ΚΑΕ να το κανονίσουμε», είναι μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές φράσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού που μοιάζουν απελπισμένοι με την εικόνα της ομάδας τους…

Δείτε μερικά από τα σχόλια:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ